loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 1141 شنبه 03 مرداد 1394 نظرات (1)

مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: سقف خدمات بیمه تکمیلی فرهنگیان برداشته شد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ منصور مجاوری درباره بیمه تکمیلی فرهنگیان اظهار کرد: بر اساس سیاست و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در جلسات متعددی که با شرکت‌های بیمه‌ای مختلف و بر اساس آسیب‌شناسی‌های انجام شده است، 

به این نتیجه رسیدیم که برخی از بیماری‌ها، جراحی‌ها و داروها در بیمه‌ها مد نظر قرار نگرفته است.

وی افزود: امسال تمامی خدمات بیمه فرهنگیان بدون سقف بوده و هزینه جراحی‌ها و بیماری‌ها بر اساس جدولی که اعلام شده است بدون سقف پرداخت خواهد شد.

مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای خدمات دندانپزشکی فرهنگیان تسهیلاتی در بیمه در نظر گرفته نشده است، تصریح کرد: دلیل آن نیز هزینه بالای خدمات دندانپزشکی است. البته به جز این امر تمامی داروهای خارجی و تمامی امراض را به صورت ویژه در این بیمه لحاظ کرده‌ایم.

مجاوری با بیان این مطلب که ما موظف هستیم داروهایی که پزشک برای بیماران خاص تجویز کند را از محل بیمه در نظر گرفته شده، پرداخت کنیم، خاطرنشان کرد: شرکت بیمه آتیه سازان حافظ حدود 9هزار مرکز درمانی و بیمارستانی را تحت پوشش دارد تا فرهنگیان در مناطق مختلف کشور بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

وی با اشاره به وجود برخی مشکلات درخصوص عدم پرداخت حق بیمه فرهنگیان خاطرنشان کرد: علت اصلی این مشکلات در سال گذشته این بود که تمامی هزینه های باقی مانده با توجه به اتمام بیمه تا پایان سال 92 پرداخت نشده بود و هنوز برخی از فرهنگیان که در گذشته به بیمارستان مراجعه کرده بودند یا با توجه به بیماری هایی که داشتند، هزینه درمان خود را دریافت نکرده بودند.

مجاوری ادامه داد: مطالبات بیمه ای در سال 93 به طور کامل پرداخت شده است. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط کوروش در تاریخ 1394/05/05 و 15:33 دقیقه ارسال شده است

سلام
خدمات دندانپزشکی گران است؟
حق بیمه ی بیشتری بگیرند
مثل همه جای دنیا
ممنون


کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 691
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 4,387
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,989
  • بازدید ماه : 7,995
  • بازدید سال : 91,317
  • بازدید کلی : 3,791,891
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود