loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 594 دوشنبه 13 مهر 1394 نظرات (0)

اجرای طرح حمایتی در مدرسه پسرانه روستای نشلج از توابع کاشان و مخالفت والدین با این طرح مدرسه را به تعطیلی کشاند؛ این در حالی است که مدیر آموزش و پرورش مدعی شده هیچ کوتاهی نشده است.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛  اجرای طرح حمایتی آموزش و پرورش در مدرسه پسرانه شهید عمرانیان‌زاده روستای نشلج از توابع این شهرستان با اعتراض والدین دانش‌آموزان مواجه شد و به ممانعت از حضور فرزندان در کلاس درس و تعطیلی مدرسه انجامید.

رئیس شورای اسلامی روستای نشلج صبح امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کاشان گفت: پس از 13 روز مدیریت آموزش و پرورش نتوانسته معلم برای روستای ما مهیا کند، لذا والدین از مراجعه فرزندان خود به مدرسه جلوگیری کردند.

محمدابراهیم غلامی با اشاره به اجرای طرح حمایتی در برخی مدارس از جمله مدرسه پسرانه روستای نشلج افزود: این روستا تنها روستای شهرستان کاشان است که این طرح در آن به اجرا درآمده است و اداره مدرسه پسرانه نشلج بر عهده یک معلم بازنشسته قرار گرفته که به ازای هر دانش‌آموز به او مبلغی داده می‌شود و وی عهده‌دار تأمین معلم آن است.

به گفته وی، این فرد برای تأمین معلم مورد نیاز مدرسه از هر فرد با مدرک لیسانس به بالا  بدون هیچ آموزشی استفاده کرده، این افراد امکان داشته به هر شغلی مشغول بودند و شب اول مهر به عنوان معلم از او دعوت شده و بدون اینکه تستی از او انجام شود و لذا به این دلیل مردم اجازه رفتن فرزندانشان را به مدرسه نمی‌دهند.

غلامی تعداد دانش‌آموزان این مدرسه را 170 نفر دانست و یادآور شد: مردم از روز شنبه به صورت حضوری به اداره آموزش و پرورش کاشان مراجعه کردند، اما جواب قانع‌کننده‌ای به آنها داده نشده است.

مدیر آموزش و پرورش کاشان نیز امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کاشان گفت: این طرح هیچ مشکلی ندارد بلکه مشکل از جانب خودشان است، در بین آنها دودستگی وجود دارد و ما هر آنچه که مورد نظر آنها بوده اعم از جوان بودن، بومی و یا غیربومی بودن معلم را مدنظر قرار داده‌ایم.

محمود خدمتی افزود: مدرسه پسرانه نشلج با سه کلاس یکی از 24 مدرسه با 120 کلاسی است که طرح حمایتی در آن اجرا شده است و بقیه مدارس هیچ مشکلی ندارند، این تنها مدرسه‌ای است که با چنین مشکلی مواجه است.

وی با رد این موضوع که معلمان به‌کارگیری شده در مدرسه پسرانه نشلج تجربه و تخصص ندارند، خاطرنشان کرد: اطمینان می‌دهم هیچ کوتاهی از سوی آموزش و پرورش به لحاظ فنی و تخصصی صورت نگرفته است و افراد به‌کارگیری شده حداقل یک دوره سابقه تدریس داشته‌اند.

مدیر آموزش و پرورش کاشان با بیان اینکه مردم نشلج با یکدیگر توافق ندارند، گفت: در سال‌های گذشته نیز سرباز معلم و یا معلم بازنشسته برای تدریس به روستای نشلج فرستاده شده است، اما امسال چون اسم طرح حمایتی به میان آمده مخالفت می‌کنند.

به گفته خدمتی، همانگونه که به صورت کتبی به شورای اسلامی شهر نیز اعلام شده است بابت اجرای این طرح هیچ وجهی از مردم دریافت نشده، اما عده‌ای که مشخص هستند با تصور غلط ذهنیت مردم را خراب کرده و چنین مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی خاطرنشان کرد: طرح حمایتی یکی از راه‌های ارائه شده در سطح ملی برای جبران کمبود نیروی انسانی است و مشکل کمبود 300 معلم را در این شهرستان به روش‌های مختلف از جمله به‌کارگیری سرباز معلم، معلمان بازنشسته و طرح حمایتی برطرف کردیم.

روستای نشلج از توابع کاشان با 2 هزار و 200 نفر جمعیت که در تابستان به 5 هزار نفر نیز می‌رسد، بزرگ‌ترین و شلوغ‌ترین روستای این شهرستان است.

یکی از شهروندان نشلج که سه فرزندش در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند با اشاره به اجرای طرح حمایتی برای سه پایه اول، آن را مقدمه‌ای برای غیرانتفاعی شدن این مدرسه دانست و گفت: در صورت تحقق این امر فرزندان روستا به دلیل عدم توانایی مالی والدین امکان ادامه تحصیل ندارند.

سیدحمید رزاقی افزود: مهارت‌ها و رشته‌های تحصیلی معلمان این مدرسه هیچ ربطی به تدریس ندارد.

یکی دیگر از والدین نشلجی معترض به این طرح به خبرنگار ما گفت: معلمان انتخاب شده برای مدرسه پسرانه نشلج مدرکی ندارند و آنهایی که از اهالی این روستا هستند بدون هیچ آموزش ویژه‌ای حتی به مدت یک روز، دعوت به کار شده‌اند.

عبدالله احسانی همچنین از تبدیل این مدر به غیرانتفاعی ابراز نگرانی کرد و افزود: فردی که تا دیروز جوشکاری می‌کرده از او خواسته‌اند معلم شود و لذا والدین از رفتن فرزندان خود به مدرسه جلوگیری کردند و در حال حاضر مدرسه تعطیل است.

مادر یکی دیگر از دانش‌آموزان مدرسه نشلج نیز به خبرنگار فارس گفت: با گذشت 13 روز از مهرماه کلاس‌ها تشکیل نشده است، اما هیچکس کاری انجام نمی‌دهد.

اعظم عبدی با بیان اینکه در حال حاضر 100 دانش‌آموز بلاتکلیف هستند، افزود: اگر این طرح به غیرانتفاعی شدن مدرسه منجر شود اهالی روستا توانایی مالی برای ادامه تحصیل فرزندانشان نخواهند داشت.

یکی دیگر از والدین نشلجی نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کاشان از برخورد نامناسب مدیر مدرسه گلایه کرد و گفت: اگر مجبور باشیم فرزندان خود را به روستای دیگر می‌فرستیم، اما زیر بار این طرح نمی‌رویم.

وی افزود: سزاوار نیست مدرسه‌ای که به همت اهالی روستا ایجاد شده است، خالی بماند و فرزندان ما با زحمت برای ادامه تحصیل به روستاهای دیگر بروند چون با غیرانتفاعی شدن آن توان مالی اندک خانواده‌ها اجازه ادامه تحصیل به فرزندانشان را نمی‌دهد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 445
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,381
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 1,983
  • بازدید ماه : 4,989
  • بازدید سال : 88,311
  • بازدید کلی : 3,788,885
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود