سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات از علاقه مندی و آمادگی این کمیسیون جهت افزایش بودجه وزارت آموزش و پرورش در بخش عمرانی خبر داد.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ عبدالوحید فیاضی با تشریح جزییات جلسه کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، افزود: وزرای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری که قرار بود جهت پاسخگویی به سوالات نمایندگان در این جلسه حضور یابند به علت همراهی رئیس جمهوری در سفر استانی به یزد در کمیسیون حاضر نشدند.
وی با تشریح دیگر دستور کمیسیون آموزش بیان کرد: گزارش رئیس سازمان نوسازی مدارس درباره عملکرد در سال 94 به نمایندگان از دیگر دستور کار این کمیسیون بود و نمایندگان درخواست کردند اعضای کمیسیون آموزش در کمیسیون تلفیق تلاش داشته باشند تا بودجه این معاونت در سال آتی افزایش یابد.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس ادامه داد: علاقه مندی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به افزایش بودجه وزارت آموزش و پرورش به ویژه در بخش عمرانی است و تلاش های خوبی در کمیسیون تلفیق صورت گرفته است.
وی بررسی جزئیات طرح نظام رتبه بندی معلمان از دیگر موارد دستور کار کمیسیون آموزش و تحقیقات عنوان کرد و اظهار داشت: تاسیس مرکز سنجش صلاحیت معلمان و رعایت تناسب پرداخت ها با عناوین و نیز تعیین عناوین برای رتبه بندی معلمان از جمله این پیشنهادات جهت اصلاح جزئیات طرح نظام رتبه بندی معلمان است.