loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 419 شنبه 18 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

وزیر آموزش و پرورش گفت: مسابقه نور ابن هیثم برای دانش آموزان دستاوردهای زیادی داشته است اما مهمترین آن شاید رسیدن به خودباوری در انجام کارهای علمی باشد. مسابقه نور ابن هیثم در برانگیختن روحیه خودباوری دانش آموزان بسیار تاثیر گذار بوده است و در این راه معلمان همواره هدایتگر آنان بوده اند.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایسنا؛ علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه مسابقه دانش‌آموزی نور ابن هیثم که عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، با اشاره به اینکه شاید خودباوری مهمترین دستاورد مسابقه نور ابن هیثم باشد گفت: دستاوردهای ابن هیثم در حدود یک هزار سال پیش با استفاده از وسایل مقدماتی و ارمغان فعالیت های او برای ما نشان عظمت او است. حدود 10 هزار دانش آموز در این مسابقه شرکت کردند و با وسایل اولیه و مقدماتی نسبت به پدیدآوردن این آثار کوشا بودند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه نوآوری یکی دیگر از دستاوردهای مسابقه ابن هیثم است، اظهار داشت: وقتی دانش آموزی زیر نظر هدایت معلمان و مربیان به مطلب جدیدی دست پیدا می کند و از درون آن نوآوری و خلاقیت به وجود می آید و سپس مبنایی برای دانش بنیان بودن فعالیت ها خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: پرسشگری و پژوهشگری از دستاوردهای این جشنواره است و وزارت آموزش و پرورش از این فعالیت خوشحال است. به طور قطع در ادامه این حرکت شاهد حضور دانش آموزان بیشتر و فعالیت های قوی تر خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون پژوهشسراها در 500 منطقه آموزشی فعال هستند عنوان کرد: پژوهشسراها مکان هایی هستند برای آنکه دانش آموزان عملا تحقیق کرده، نوآوری داشته باشند، آزمایش کنند و نتیجه این فعالیت افتخاری است که در جشنواره های خوارزمی و جابر ابن حیان شاهد بودیم.

فانی ادامه داد: مدارس سمپاد، مدارس نمونه دولتی و مدارس دولتی در کنار پژوهشسراها فعالیت داشته و دارند.

وی با بیان اینکه معلمان نقش آفرینان اصلی تحول هستند اظهار داشت: از روستای قلعه گنج کرمان هم آثاری دراین مسابقه شرکت کردند. می دانیم که آن منطقه بسیار محروم است اما دانش آموزان خوب و توانمندی ذیل راهنمایی مربیان و معلمان فعالیت کرده اند. اگر تلاش های معلمان نبود یقینا شاهد این افتخارات نبودیم و من بر دستان معلمان بوسه می زنم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به همکاری های گسترده و مثبت این وزارتخانه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان داشت: از معاون علمی رییس جمهور تشکر می کنم که همکاری ها با این معاونت بسیار آثار خوبی به همراه داشته است. در دولت یازدهم سیاست آموزش و پرورش توسعه مشارکت با سایر دستگاه ها است و مشارکت با معاونت علمی رییس جمهور یکی از نتایج خوب توسعه مشارکت است. در تقویت و تجهیز 500 پژوهشسرا شاهدهمکاری خوب این معاونت بوده ایم.

وی در پایان یادآور شد: فناوری های نو را برای دانش آموزان در پژوهشسراها با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دنبال خواهیم کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 675
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 3,958
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,560
  • بازدید ماه : 7,566
  • بازدید سال : 90,888
  • بازدید کلی : 3,791,462
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود