loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 535 شنبه 14 فروردین 1395 نظرات (0)

مدیر امور شوراهای آموزش و پرورش گفت: خیلی از رؤسای آموزش و پرورش از اختیارات خود بی‌خبر هستند. ما برای آنها که دبیران شوراها هستند دوره هایی برگزار می کنیم تا بدانند چگونه باید از ظرفیت ها استفاده کنند.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ نورعلی عباسپور به تلاش های انجام شده برای تثبیت جایگاه شوراها در کشور پرداخت و گفت: شوراهای آموزش و پرورش طی سال های گذشته هر سال کوچکتر شده بود. ما اول تلاش کردیم آن را در مرکز توجه قرار دهیم. مثلا سال گذشته از آقای نوبخت برای شرکت در جلسه شورا دعوت کردیم. به نظر من اگر ما بتوانیم همین قانون فعلی را بطور کامل به اجرا در بیاوریم دستاوردهای بزرگی برای ما در پی خواهد داشت. شما تصور کنید وقتی جلسه شورا هر ماه با حضور استاندار تشکیل شود بسیاری از مشکلات مطرح شده در آن حل می شود. به همین دلیل است که ما بر تشکیل به موقع جلسات اصرار داریم. 

وی افزود: تشکیل جلسات شورا برای آقای وزیر هم خیلی مهم است و به هر استانی که سفر می کنند یکی از برنامه های اصلی شان شرکت در جلسه شورای آموزش و پرورش است. ما الان مصوبات برتر را به استان های دیگر می فرستیم تا ببینند این مصوبه برای آموزش و پرورش چقدر آورده دارد. 

مدیر امور شوراهای آموزش و پرورش ادامه داد: ما طی چند سال اخیر یکی از کارهای مهمی که کردیم آموزش دادن به روسای آموزش و پرورش بود. چون بسیاری از رؤسا جدید هستند و ممکن است مطلع نباشند چگونه باید از ظرفیت ها استفاده کنند. خیلی از رؤسای آموزش و پرورش از اختیارات خود بی‌خبر هستند. ما برای آنها که دبیران شوراها هستند دوره هایی برگزار می کنیم. همچنین دوره هایی برای فرمانداران پیش بینی کردیم که با همکاری وزارت کشور پکیجی تهیه می شود که در اختیار آنها قرار می گیرد. این دوره ها در 6 قطب کشور برگزار می شود.

وی ادامه داد: ما آسیب شناسی کردیم دیدیم خود گردانندگان جلسات که اختیارات خوبی دارند، نمی توانند از این اختیارات استفاده کنند. ما به آنها آموزش می دهیم تا به قانون شوراها اشراف پیدا کنند.

عباسپور خاطرنشان کرد: الان موضوع شوراها برای مدیران خیلی مهم شده و آموزش و پرورش راه دیگری جز تقویت شوراها برای حل مشکلات خود ندارد. اینجاست که همه باید در امر آموزش و پرورش سهیم بشوند. چه سازمان های داخلی آموزش و پرورش و چه دستگاه های بیرون. هر سازمانی که بتواند کمک کند ما آن را به جلسات شورا دعوت می کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 565
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 2,331
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 2,933
  • بازدید ماه : 5,939
  • بازدید سال : 89,261
  • بازدید کلی : 3,789,835
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود