loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 395 دوشنبه 13 مهر 1394 نظرات (0)

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: باید در گام اول نقش معلم و مرتبه آن را در جامعه پررنگ‌تر ببینیم؛ این درحالیست که در توزیع امتیازات اجتماعی، نتوانسته‌ایم به معلم نگاه درستی داشته باشیم.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص مقام و منزلت معلمان در جامعه، اظهار داشت: معلمی شریف‌ترین شغل‌هاست چرا که محصول معلم، شریف‌ترین محصول‌هاست.

وی ادامه داد: معلم انسان‌های فرهیخته و کارآمد را تربیت می‌کند و تربیت چنین انسانی، یک اقدام متعالی در بین رفتارهای انسانی است و ارزش معلمی را نمی‌توان با ابزار مادی سنجید.

عضو کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: معلم یک ایثارگری است که از جان خود مایه می‌گذارد و برای تربیت به میدان می‌آید چرا که تربیت کردن یک اقدام حساس و پیچیده است و معلم علاوه بر اینکه از نظر معنوی در جامعه نقش آفرینی می‌کند در بحث تربیت منابع انسانی که از مهمترین منابع بشری است، نقش اساسی دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سلیمی افزود: هر چند بعد از انقلاب توانسته‌ایم اقداماتی در تکریم معلم انجام دهیم اما در رسیدن به نقطه مطلوب فاصله فراوانی داریم.

وی اضافه کرد: باید در گام اول نقش معلم و مرتبه آن را در جامعه پررنگ‌تر ببینیم و واقعیت این است که رتبه و مقام معلم برترین رتبه‌هاست و در توزیع امتیازات اجتماعی نتوانسته‌ایم به معلم نگاه درستی داشته باشیم.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: نمی‌شود با شعار دادن کام معلمان را شیرین کنیم و اقدامات اساسی برای آنها انجام نشود؛ مسئولان در شعار وقتی نوبت به معلم می‌رسد شعار خوب می‌دهند اما در اقدام به زیبایی سخن خود عمل نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سلیمی با اشاره به نظام رتبه‌بندی معلمان خاطر نشان کرد: تأخیر در اجرای نظام رتبه‌بندی که از ارکان سند تحول است در اجرایی کردن سند تحول تأثیر می‌گذارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 71
  • آی پی دیروز : 764
  • بازدید امروز : 605
  • باردید دیروز : 5,471
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 6,678
  • بازدید ماه : 9,684
  • بازدید سال : 93,006
  • بازدید کلی : 3,793,580
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود