loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 527 چهارشنبه 28 بهمن 1394 نظرات (0)

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت:‌ اعمال ۳ محدودیت برای افراد بی‌سواد از ابتدای سال ۹۵ پس از تأیید مجلس اجرا خواهد شد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از تسنیم؛ علی باقرزاده درخصوص اعمال محدودیت‌های قانونی برای افراد بی‌سواد از سال 95 اظهار داشت: دولت مصوبه‌ای را در رابطه با اعمال محدودیت برای افراد بی‌سواد از ابتدای سال 95 داشت اما تمام مصوبات دولت باید با قوانین کشور تطبیق داده شود.

وی افزود: مجلس از این مصوبه دولت ایراد گرفت چون در قوانین از ابتدا شرط سواد لحاظ نشده بود بنابراین نمی‌توان هم‌اکنون آن را اعمال کرد البته معاونت حقوقی ریاست جمهوری به این موضوع پاسخ داده و هم‌اکنون در حال بررسی است و تا زمانی که وضعیت مشخص نشود اعمال این محدودیت‌ها مشخص نیست.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص محدودیت‌ها برای افراد بی‌سواد گفت:‌ اعمال محدودیت برای صدور گواهینامه رانندگی، صدور و تمدید جواز کسب و دریافت مستمری از کمیته امداد و سازمان بهزیستی از جمله این محدودیت‌هاست.

به گزارش تسنیم در مصوبه هیئت دولت آمده بود:‌ از ابتدای سال 1395 در مورد افراد بی سواد زیر 50 سال به شرح زیر رفتار خواهد شد:

الف- راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است افراد بی‌سواد متقاضی اخذ یا تمدید گواهینامه رانندگی را برای آموزش سواد به سازمان معرفی کند. صدور و تمدید گواهینامه رانندگی برای این‌گونه افراد منوط به اخذ و ارائه مدرک دوره سوادآموزی خواهد بود.

ب- اتحادیه‌ها و شوراهای صنفی مکلفند افراد بی‌سواد متقاضی اخذ یا تمدید پروانه کسب را برای‌ آموزش سواد به سازمان معرفی و یا رأسا نسبت به آموزش سواد به افراد یاد شده با همکاری سازمان اقدام نمایند. صدور و تمدید پروانه کسب برای اینگونه افراد منوط به اخذ و ارائه مدرک دوره سوادآموزی خواهد بود.

ج- کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور مکلفند افراد آموزش‌پذیر بی‌سواد تحت پوشش خود را برای آموزش سواد به سازمان معرفی و یا رأساً نسبت به آموزش سواد افراد یاد شده با همکاری سازمان اقدام کنند. ارائه و استمرار خدمات به افراد بی‌سواد تحت پوشش دستگاهی یاد شده با سوادآموزی توأم خواهد بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 718
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 4,792
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 5,394
  • بازدید ماه : 8,400
  • بازدید سال : 91,722
  • بازدید کلی : 3,792,296
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود