loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 617 دوشنبه 23 شهریور 1394 نظرات (0)

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: کلیه مدیران مهدهای کودک دارای پیش دبستانی که کودکان پنج و شش سال دارند موظف‌اند از 30 شهریورماه به مدت 45 روز نسبت به درخواست صدور مجوز «پیش دبستانی» در سامانه مربوط اقدام کنند.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایسنا؛ محمد دیمه ور در نشست خبری وزیر آموزش و پرورش با اصحاب رسانه در آستانه بازگشایی مدارس، در پاسخ به پرسش ایسنا درباره چگونگی مدیریت یکپارچه مراکز پیش دبستانی سراسر کشور اظهار کرد: موافقت نامه آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی از امروز بر روی سایت آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

وی افزود: به استناد این موافقت نامه، کلیه مدیران مهدهای پیش دبستانی که کودکان پنج و شش سال دارند موظف‌اند از 30 شهریور به مدت 45 روز نسبت به درخواست صدور مجوز در سامانه مربوط اقدام کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: به دنبال آن بودیم که مدیریت یکپارچه پیش دبستانی‌ها را با کمترین چالش انجام دهیم.

ارجاع والدین 275 دانش‌آموز ترک تحصیل کرده به مراجع قضایی

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره کودکان بازمانده از تحصیل گفت: به استناد قانون حمایت از کودکان و نوجوانان سال گذشته والدینی را داشتیم که به لحاظ معیشتی و... فرزندانشان را از تحصیل منع می‌کردند و ما در همین راستا 275 ولی دانش‌آموز را به مراجع قضایی ارجاع دادیم و در سال گذشته موفق شدیم 35 هزار و 145 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل را به مدرسه بازگردانیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره 47 هزار مردودی در اول ابتدایی و علت آن گفت: به غلط شایع شده است که ارزشیابی کیفی باعث ارتقای خودبه‌خودی می‌شود در حالی که اینچنین نیست. ما 32 هزار دانش‌آموز دیرآموز داشتیم که برخی از آنها در مناطق دور بودند و ممکن است معلم‌ها به آنها توجه نداشته و یا اولیا به روند آموزش آنها بی‌توجهی می‌کردند.

تلاش برای کاهش آمار دانش‌آموزان مردودی

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برخی دیگر از این دانش‌آموزان در مناطق دو زبانه هستند که ممکن است با مشکلاتی روبه‌رو باشند. همچنین در مناطقی نیز به علت کمبود از سرباز معلم‌ها و... استفاده کردیم و استفاده از معلمانی که توانمندی کافی ندارند، سبب افت کیفیت آموزش شده است؛ البته باید گفت این رقم در پایه‌های بالاتر کمتر است و در پایه ششم فقط 0.3 درصد دانش‌آموزان تکرار پایه دارند. تلاش می‌کنیم آمار دانش‌آموزان مردودی را کاهش دهیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 686
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 4,238
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,840
  • بازدید ماه : 7,846
  • بازدید سال : 91,168
  • بازدید کلی : 3,791,742
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود