رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: خواسته دانشجومعلمان جهت ادامه تحصیل پس از پایان دوره 4 ساله غیرمنطقی است.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایسنا؛ محمود مهرمحمدی عصر دیروز، 30 مرداد ماه، در جمع خبرنگاران عنوان کرد: کسانی که از دانشگاه فرهنگیان و طی یک دوره 4 ساله فارغالتحصیل شده و مدرک کارشناسی میگیرند، براساس نیاز آموزشوپرورش به نیروی انسانی نمیتوانند در دانشگاه فرهنگیان به ادامه تحصیل بپردازند.
وی ادامه داد: ورودیهای دانشگاه فرهنگیان براساس خلاهای نیروی انسانی آموزشوپرورش بوده و با توجه به فلسفه تاسیس دانشگاه مبنی بر تربیت نیروی انسانی مورد نیاز سازمان آموزشوپرورش، ادامه تحصیل این فارغالتحصیلان به چند سال پس از خدمت موکول میشود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به شرایط محل خدمت جهت ادامه تحصیل و یا منع آن اظهار کرد: دانشجویان رشته انتخابی خود در تحصیلات تکمیلی را با توجه به حوزه اداری خود انتخاب کنند تا در اعمال مدرک دچار مشکل نشوند.
وی با بیان اینکه توسعه کمی دانشگاه بدون وجود زیرساختهای لازم به هیچ عنوان انجام نخواهد شد، گفت: کیفیسازی هدف اصلی دانشگاه است و با توسعه کمی دانشگاه بدون فراهم کردن زیرساختهای لازم مخالف هستیم.
مهرمحمدی با تاکید بر توسعه معقول و رعایت استانداردهای لازم تصریح کرد: کسانی که در دانشگاه فرهنگیان به تحصیل مشغول هستند، در نهایت به تدریس میپردازند؛ بنابراین باید شرایط تحصیل در این دانشگاه از لحاظ کیفی روزبهروز بهتر شود.
وی با اشاره به خروجی 27 هزار نفری دانشگاه فرهنگیان در سال جاری اظهار کرد: خروجیهای دانشگاه به تناسب ورودیهایی که از طریق کنکور سراسری و آزمون استخدامی وارد دانشگاه شدهاند، است.
مهرمحمدی تعداد واحدهای دانشگاه فرهنگیان در کشور را 100 مورد اعلام و عنوان کرد: 64 مورد که در مراکز استانها واقع بوده، تحت عنوان پردیس و مابقی به عنوان واحدهای دانشگاهی وابسته به پردیسها فعالیت دارند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان یکی از اولویتهای این دانشگاه در سال جاری را پذیرش 10 هزار نفری فارغالتحصیلان دانشگاههای دیگر در دانشگاه فرهنگیان دانست و گفت: باید تلاش شود تا برخلاف گروه 5000 نفری که در دوره اول وارد دانشگاه شدند و تنها نیمی از زمان آنها به دانشگاه اختصاص یافت، در این دوره با برگزاری به موقع آزمون و اعلام نتایج آن، حداکثر زمان را برای آموزش این افراد به دست بیاوریم.
وی با بیان اینکه شایستگیهای اجتماعی و سیاسی از طریق تشکلهای دانشجویی تقویت میشود، خاطرنشان کرد: تشکلهای اسلامی میتوانند بستر ایجاد و توسعه شایستگیهای مختلف اجتماعی سیاسی را فراهم آورند و نباید از این بستر غافل شد.