loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 659 دوشنبه 14 تیر 1395 نظرات (2)

در حالیکه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی از تحمیل هزینه‌های متعدد خبر می‌دهند، آموزش‌وپرورش معتقد است که از روز نخست درخصوص این هزینه‌ها اطلاع‌رسانی کرده بود و نمایندگان مجلس نیز خواستار همراهی بیشتر با این افراد هستند.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از تسنیم؛ حجةالاسلام علیرضا سلیمی درخصوص مُشکلات پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش اظهار داشت:‌ شاهد اعتراضات بسیاری از سوی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش هستیم به گونه‌ای که برخی از این افراد برای گذراندن دوره‌های آموزشی خانه و زندگی خود را رها کرده و به شهر دیگری رفته‌اند.

وی افزود: برخی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش‌‌وپرورش به‌تازگی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند و درآمد کافی برای پرداخت شهریه و هزینه‌های خوابگاه را ندارند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: انتظار می‌رود آموزش‌وپرورش با این افراد همانند دانشجومعلمان رفتار کند چرا که هزینه‌های تحمیل شده به این افراد زیاد است.

حجةالاسلام سلیمی ادامه داد: آموزش‌وپرورش باید در نحوه برخورد با این افراد تجدیدنظر داشته باشد، این وزارتخانه اگر چه با مشکلات مالی مواجه است اما نباید به جوانانی که به تازگی از دانشگاه‌ فارغ‌التحصیل شده‌اند،‌ آسیب بزند چرا که اغلب این افراد توانایی پرداخت این هزینه‌ها را ندارند و گزارشات و نامه‌های بسیاری از آنها به مجلس رسیده است.

در همین رابطه حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به تسنیم گفت:‌ آموزش‌وپرورش بخشی از هزینه‌های دوره آموزشی را از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی دریافت می‌کند اما از ابتدا قرار نبود به این افراد غذا و خوابگاه تعلق بگیرد و این موضوع نیز به آنها اطلاع رسانی شده بود.

به گزارش تسنیم، پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش می‌گویند:‌ در دفترچه ثبت‌نام هیچ اشاره‌ای به اینکه ما باید در شهرهایی غیر از محل اقامت دوره بگذرانیم و اینکه باید پول بدهیم نیامده است.

در بند 9 دفترچه ثبت‌نام آمده است: تمام پذیرفته‌شدگان ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت‌های تعلیم و تربیت در دانشگاه فرهنگیان، بدون دریافت حقوق و مزایا بوده و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور است. چنانچه هر یک از پذیرفته شدگان در طول برگزاری دوره یک ساله از ادامه تحصیل و اشتغال منصرف شوند وزارت آموزش و پرورش می‌تواند نسبت به محاسبه و اخذ هزینه آزمون و برگزاری دوره اقدام کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط منتظرالمهدی در تاریخ 1395/04/15 و 0:10 دقیقه ارسال شده است

جناب میرزاده عزیز همه ما محتاج به این شغل بودیم و هستیم. جناب میرزاده مگر شرایط کاری و اقتصادی را آنقدر مناسب کردید که ما با انتخاب بیایم. جناب میرزاده عزیز ما پول نداریم و اینو درک کنید هرچند با حقوق میلیونی درکش برای شما سخته. .یکی از خاطرات همین دوره را میگم شاید وجدانت بیدار شد. یکی از دوستان که متاهل هستن و در همین چند مدت پیش فرزندش بدنیا آمد. پول زایشگاه نداشت. و ما همگی یجورایی گلریزان کردیم واسش. بماند که خودش مجبور شد در شهر دیگه باشه و بچه چند روزه و همسرش در شهر دیگه. یه شب تماس گرفتن که همسرش بستری شده... آیا میتونی حال این جوونو درک کنی؟ آیا میتونی شرمنده شدن جلوی همسر و درک کنی ؟ و هزاران آیا میتونی دیگر... ما پول میدیم ولی به خود علی قسمت میدم دم از عدالت علی هیچ جا نزن. هیچ جااا. لطفا منتشر کنید

این نظر توسط احمد در تاریخ 1395/04/14 و 23:15 دقیقه ارسال شده است

بابا انصافم خوب چیزیه...شما که میدونین مااز روی ناچاری و بیکاری مجبور بودیم...شما هم باید تا میتونید سو استفاده کنید از این شرایط..این درسته؟؟؟


کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 739
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 5,094
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 5,696
  • بازدید ماه : 8,702
  • بازدید سال : 92,024
  • بازدید کلی : 3,792,598
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود