loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 523 سه شنبه 08 تیر 1395 نظرات (0)

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه دوره پیش دبستانی اجباری نیست، گفت: امسال با مساعدت دولت در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و کمک مجلس، یک ردیف بودجه ویژه برای پیش دبستانی با رقم ۵۰ میلیارد تومان تصویب شد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ محمد دیمه‌ور معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش  در پاسخ به این پرسش که «آیا دوره پیش دبستانی اجباری است؟»، اظهار داشت: خیر، پیش‌دبستانی مطابق قانون رسمی و غیراجباری است.

وی افزود: رسمی بودن آن از نظر نوع محتوای ارائه شده است که آموزش و پرورش باید محتوای خاصی برای این دوره تحصیلی ارائه کند که در مجموع این دوره غیراجباری است.

دیمه‌ور با اشاره به اینکه خانواده‌ها موظف نیستند فرندانشان را به دوره پیش دبستانی بفرستند، خاطرنشان کرد: به دلیل حساسیت و نقش تأثیرگذار این دوره تحصیلی که آموزش‌ها برای شکل دهی شخصیت دانش‌آموزان و ایجاد ساز و کارهای عمیق یادگیری و رشد ذهنی و عصبی دانش‌آموزان دارد، به دنبال توسعه پیش دبستانی هستیم.

وی به نرخ تحت پوشش دوره پیش دبستانی در استان‌های سراسر کشور اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته نرخ تحت پوشش پیش دبستانی از 38.2 درصد به 57 درصد رسیده‌ است که عمدتاً در مناطق محروم بوده است.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش همچنین به ایجاد ردیف اعتباری برای دوره پیش دبستانی اشاره و تصریح کرد: امسال با مساعدت دولت در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و کمک مجلس شورای اسلامی، یک ردیف بودجه ویژه برای پیش‌دبستانی با رقم 50 میلیارد تومان تصویب شد.

دیمه‌ور گفت: بنا داریم در مناطق دوزبانه و جاهایی که زبان مادری دانش‌آموزان متفاوت است با زبان معیار که فارسی است،‌ به صورت گسترده دوره یکساله پیش دبستانی را ارائه کنیم که ثمرات و برکات ارزشمندی داشته باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 677
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 4,004
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,606
  • بازدید ماه : 7,612
  • بازدید سال : 90,934
  • بازدید کلی : 3,791,508
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود