مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: سالانه 25 درصد مدارس کشور به طور مستقیم در دورههای آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی شرکت میکنند.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ نادر منصورکیایی مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش امروز در اختتامیه پنجمین جشنواره دانشآموزی نوجوان سالم اظهار داشت: هدف این جشنواره ترویج شیوههای زندگی سالم و پیشگیری از رفتارهای پرخطر است.
وی افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است که باید در تربیت دانشآموزان علاوه بر توجه به ساحت علمی و فناوری به ساحتهای اعتقادی، اقتصادی، حرفهای و زیستی و بدنی توجه شود.
کیایی با اشاره به اینکه سالانه در مدارس کشور برنامههای مختلفی اجرا میکنیم، خاطرنشان کرد: تغییر در کتب پایههای ششم، هفتم و هشتم آغاز شده که مهارتهای خودمراقبتی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در آنها وجود دارد.
وی با بیان اینکه سالانه 25 درصد مدارس کشور به طور مستقیم در دورههای آموزشی پیشگیری از آسیبها شرکت میکنند، افزود: در سال تحصیلی جدید یک میلیون و 700 هزار نفر از والدین دانشآموزان و 200 هزار نفر از فرهنگیان در کارگاههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی شرکت کردند.
وی با بیان اینکه در سال تحصیلی 95-94 نخستین هفته مبارزه با اعتیاد را در مدارس برگزار کردیم، تصریح کرد: نمایشگاههای سیار پیشگیری در مدارس فعال شده است و 5 میلیون دفترک برای والدین و یک میلیون دفترک برای فرهنگیان برای آموزش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی توزیع شد.
وی با اشاره به اینکه در پاییز سال 94، وزارت آموزش با همکاری 8 دستگاه ائتلاف مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی را طراحی و تشکیل دادند، اظهار داشت: در این ائتلاف با تولید منابع آموزشی و کمک آموزشی و حمایتهای اجتماعی دانشآموزان بهزودی قادر خواهیم بود یکی از اهداف در حوزه کودکان و نوجوانان را محقق کنیم.
کیایی با اشاره به مهمترین برنامه سال 95 این حوزه گفت: یکی از برنامههای ویژه تلفیق آموزشهای پیشگیری با کلاس درس خواهد بود و راهنماهایی را آماده کردهایم که با کمک معلمان در کلاسهای درس پیشگیری و خودمراقبتی از آسیبهای اجتماعی را به دانشآموزان بیاموزیم.