loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 807 یکشنبه 05 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

 دکتر مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان در نشست خبری و در خصوص طرح اصلح (آزمون جامع) گفت:  دانشگاه فرهنگيان ملزم به رعايت كيفيت لازم براي ورود معلمان به عرصه تعليم و تربيت است، البته شايد طرح اصلح براي اين دوره از فارغ التحصيلان دانشگاه فرهنگيان اجرا نشود ولي بازهم تاكيد مي شود كه بايد معلمان با كيفيت وارد عرصه آموزش و پرورش شوند.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایرنا؛ دکتر مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان در نشست خبری و در خصوص طرح اصلح (آزمون جامع) گفت:  دانشگاه فرهنگيان ملزم به رعايت كيفيت لازم براي ورود معلمان به عرصه تعليم و تربيت است، البته شايد طرح اصلح براي اين دوره از فارغ التحصيلان دانشگاه فرهنگيان اجرا نشود ولي بازهم تاكيد مي شود كه بايد معلمان با كيفيت وارد عرصه آموزش و پرورش شوند.

  دکتر مهرمحمدی نسبت به طرح صلاحيت حرفه اي دانشجويان معلم اظهاركرد: طرح اصلح به تصويب شوراي عالي آموزش و پرورش رسيده و ضرورتش مورد تاييد قرار گرفته است. بحث اجراي اين طرح به طور كامل در دانشگاه فرهنگيان برنامه ريزي شد اما مسئله مهم آن است كه دانشجويان ورودي به دانشگاه فرهنگيان از همان ابتدا به استخدام دولت درخواهند آمد.

سرپرست دانشگاه فرهنگيان افزود: اين مركز ملزم به رعايت كيفيت لازم براي ورود معلمان به عرصه تعليم و تربيت است، البته شايد طرح اصلح براي اين دوره از فارغ التحصيلان دانشگاه فرهنگيان اجرا نشود ولي بازهم تاكيد مي شود كه بايد معلمان با كيفيت وارد عرصه آموزش و پرورش شوند.

به گزارش ایسنا؛ 

 سرپرست دانشگاه فرهنگیان درباره برگزاری دوره‌های ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای معلمان (طرح اصلح) نیز گفت: این طرح به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده است و دانشگاه فرهنگیان مسئول اجرای آن است. روند اجرای طرح را تدوین کردیم، اما هنوز به لحاظ حقوقی مشکلاتی وجود دارد. اینکه باید برای دانشجو معلمانی که در استخدام آموزش و پرورش هستند، می‌توانیم آزمون برگزار کنیم یا خیر، محل اشکال است. البته اینکه طرح اصلح به عنوان شرط دانش‌آموختگی در نظر گرفته شود و جزء برنامه درسی باشد، کاملا معقول و دارای پشتوانه حقوقی است، اما تنها ابهام باقیمانده برای گروه فارغ‌التحصیلان سال 91 است که آیا باید برای آنها این دوره را لحاظ کنیم یا خیر و هنوز اعلام نظر قطعی در این خصوص صورت نپذیرفته است، ولی اصل طرح مورد تصویب و تایید است. 

مهرمحمدی در پاسخ به سوال دیگری درباره جذب ورودی جدید به دانشگاه فرهنگیان، گفت: در بهمن ماه سال 95، 10 هزار نفر دیگر از ورودی‌های سال 91 فارغ‌التحصیل خواهند شد و ما امکان میزبانی بیش از 12 هزار نفر را نخواهیم داشت، مگر آنکه منابع بیشتری در اختیار ما قرار بگیرد.

 به گزارش خبرگزاری پانا و فارس؛ 

مهرمحمدی در خصوص طرح اصلح نیز بیان کرد: طرح اصلح که سرواژه صلاحیت حرفه ای معلمان است، به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده است اما به دلیل یک سری مسائل حقوقی در حال بررسی است چرا که طرح اصلح به عنوان شرط دانش آموختگی مطرح می شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان مصمم است کسانی که از صلاحیت های بازم برخوردار نیستند وارد تعلیم و تربیت کشور نشوند و به همین دلیل طرح اصلح مطرح شد البته این طرح برای ورودی های 91 این دانشگاه اجرا نمی شود چرا که آنها تمام واحدهای درسی را گذرانده اند و ما در طرح مان در نظر داریم که این طرح را در قالب واحد درسی ارائه دهیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 666
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 3,781
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,383
  • بازدید ماه : 7,389
  • بازدید سال : 90,711
  • بازدید کلی : 3,791,285
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود