رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش گفت: حراست نقش ناوبری نهاد تعلیم و تربیت را بر عهده گرفته تا کشتی آموزش و پرورش را از میان طوفان حوادث و گردابهای جنگ نرم به سلامت عبور داده و به ساحل آرامش هدایت کند.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایسنا؛ محسن موحد، پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس اداره حراست آموزش و پرورش استان اظهارکرد: امروز رویکرد حراست در آموزش و پرورش رویکردی دانش بنیان و شناختی است.
وی، با بیان این که مهمترین رسالت حراست در دستگا تعلیم و تربیت مقابله با ویروسهای ضد فرهنگی و تربیتی است، تصریح کرد: ما به عنوان بخش کوچکی از جامعه فرهنگی کشور وظیفه داریم، با استعانت از تعالیم قرآن کریم، سنت نبوی(ص) و سیره عملی اهل بیت(علیهم اسلام) به معلمین عزیز و گرانقدر خدمت نماییم و انگیزه خدمت برای متولیان امر تعلیم و تربیت را ارتقا دهیم.
رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به گذر حراست از مرحله توصیفی و ورود آن به مرحله تبیین، اضافه کرد: صیانت از مرزهای فکر و اندیشه سرمایه های جوان، پر انرژی و مستعدی که به امانت در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته اند و با توجه به شرایط جوانی بسیار شکننده می باشند، یکی دیگر از وظایف حراست به شمار می رود.
موحد، بر درونی سازی حاکمیت اخلاق در حراست تأکید کرد و ادامه داد: رسالت حراست در آموزش و پرورش برقراری امنیت فرهنگی است و امنیت فرهنگی یعنی حاکمیت بر قلوب فرهنگیان و ایجاد تعلق خاطر در آنان و پیشبرد اهداف، برنامهها و سیاستهای کلان تعلیم و تربیت به وسیله فرهنگیان است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با اشاره به فعالیت حدود 13 میلیون دانش آموز و فرهنگی در بدنه آموزش و پرورش کشور، خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 40 میلیون نفر از جمعیت ایران با این نهاد به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی کشور ارتباط مستقیم دارند، لذا باید با راهبرد جذب حداکثری و دفع حد اقلی شرایط و بستر را برای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت فراهم آوریم.