loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 477 سه شنبه 06 بهمن 1394 نظرات (0)

نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می شود در مشهد مقدس و در کنار حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران ؛ در این مراسم بیش از هزار دانشجو معلم زندگی خود را در فضایی روحانی و با کسب اجازه از محضر امام رئوف در حرم مطهر رضوی آغاز نمودند تا زندگی خود را توام با برکت  برای یک زندگی معنوی همراه با سبک و سیاق رضوی نمایند. 

زوج های دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان با تجمع خود در دارالحجه حرم مطهر رضوی که در تاریخ 94/11/5 برگزار شد فرهنگ نیک مراسم ازدواج آسان را به نمایش گذاشتند و آغازی متبرک را برای یک زندگی مشترک برگزیدند و این نشانی از مجموعه اقدامات مثبت جامعه معلمان یک کشور است که برای حاضرین و ناظرین الگویی مناسب و قابل اعتنا محسوب می شد. 

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید، حجت الاسلام و المسلمین دادگر مسئول  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان کشور ضمن تاکید بر حسن توجه مقام معظم رهبری به مراسم ازدواج دانشجویی، به زوج های دانشجو معلم آغاز زندگی مشترکشان را تبریک گفت و پیام مقام معظم رهبری را قرائت نمود که متن آن به شرح زیر است:

بسم اللَّه الرّحمن الرّحیم

همسری شما جوانان عزیز را که پیوند دلها و جسمها و سرنوشتها است صمیمانه به همه ی شما فرزندان عزیزم تبریک می گویم. توصیه می کنم به همسران خود مهر بورزید، به آنان وفادار باشید و خویشتن را در سرنوشت یکدیگر شریک بدانید. از گِره افتادن در رشته ی زندگی مشترک برحذر باشید و گره های کوچک و بی اهمیت را نادیده بگیرید. خداوند به شما خوشبختی و شادکامی و اعتلاء روحی عطا فرماید و کانون زندگیتان را با فرزندانی تندرست و صالح، گرمی و روشنی ببخشد. ان شاءاللَّه

پس از قرائت پیام مقام معظم رهبری حجت الاسلام واعظ موسوی طی سخنانی توجه زوجین به حقوق یکدیگر را نشانه کرامت دانست و افزود در زندگی مشترک برای هریک از طرفین وظایفی است که به نمونه هایی از آن اشاره کرد. ایشان توجه به خواسته های معقول و شرعی خانم ها و صبور و خوش اخلاق بودن و دلبری نمودن از خانم ها را از جمله وظایف مردان نسبت به زنان برشمرد و به حدیثی از امام صادق (ع) اشاره نمود که محتوای آن برداشتن ظاهری آراسته و توسعه دادن به زن یعنی در حد توان یاری گر او باشد مبتنی بود. 

حجت الاسلام واعظ موسوی برای زنان نیز وظایفی برشمرد که نمونه هایی از آن را در سخنان خود چنین بیان کرد که زنان باید خود را از هرگونه عمل ناشایست حفظ کنند تا اطمینان قلبی شوهران نسبت به آن ها جلب شود و در نگهداری حریم شوهران خود جدیت داشته باشد و همان طور که زن نیاز به دلبری و توجه دارد زن هم باید از مرد خود دلبری کند. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 641
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 3,171
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 3,773
  • بازدید ماه : 6,779
  • بازدید سال : 90,101
  • بازدید کلی : 3,790,675
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود