loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 633 جمعه 11 دی 1394 نظرات (0)

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد، میانگین نمرات دانش‌آموزان متوسطه در دو سال اخیر ۱۲ است که از نظر ما خوب نیست و انتظار داریم نمرات از ۲۰ همان۲۰ باشد، اما این غیرواقعی است.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در خصوص میانگین نمرات نهایی دانش‌آموزان دوره متوسطه، اظهار داشت: سر جمع میانگین نمرات متوسطه کل کشور در یکی دو سال اخیر نزدیک 12 است.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا این میانگین نمره خوب یا بد است؟»، خاطرنشان کرد: از نظر ما خوب نیست و انتظار داریم نمرات از 20 همان 20 باشد اما این غیرواقعی است.

وی افزود: مناطق آموزشی کشور از نظر کیفیت نیروی انسانی، مشارکت دانش‌آموزان، اولیا و مناطق پراکنده روستایی و شهری، تفاوت‌های زیادی دارند و طبیعی است میانگین نمره نمی‌تواند بالاتر باشد.

عمادی با تأکید بر اینکه در سال‌های اخیر میانگین نمره دانش‌آموزان متوسطه خیلی تغییر نکرده است، عنوان کرد: اعلام میانگین نمره دانش‌آموزان به واسطه این است که توجه والدین، جامعه، دانش‌آموزان و معلمان را جلب کنیم تا یک گام به جلو حرکت کنیم و شاهد بهبود نتایج در سال‌های آینده باشیم.

وی افزود: در این باره نشست های متعددی هم با مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور داشته‌ایم و برنامه‌های متعددی برای بهبود نمرات دانش‌آموزان ارائه شده است و امیدواریم شرایط بهبود یابد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا میانگین نمرات دانش‌آموزان پیش دانشگاهی در این نمره لحاظ شده است؟»، تصریح کرد: بله، این میانگین نمره حدود 12 مربوط به پیش دانشگاهی هم می‌شود؛ در کنار آن پنج درس نهایی مربوط به فنی و حرفه‌ای و 4 درس نهایی مربوط به پیش دانشگاهی است.

وی تأثیر نمرات پیش دانشگاهی در نتایج کنکور را با اهمیت ارزیابی کرد و گفت: از خرداد 95 تأثیر نمرات پیش دانشگاهی در کنکور 5 درصد مثبت است و این تأثیر در خرداد 96 به صورت 5 درصد قطعی خواهد بود.

عمادی تأکید کرد: توجه به امتحانات دوره پیش دانشگاهی باید بیشتر شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 574
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 2,410
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 3,012
  • بازدید ماه : 6,018
  • بازدید سال : 89,340
  • بازدید کلی : 3,789,914
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود