وزیر آموزش و پرورش گفت: وی در خصوص رتبه بندی معلمان افزود: احکام نظام رتبه بندی معلمان در حال صدور است با توجه به اینکه وقت محدود بود و در شرایط سختی به سر می بردیم اما کار رتبه بندی در حال طی شدن و اکثریت احکام صادر شده است .
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ علی اصغرفانی امروز 16 مهرماه در حاشیه آئین روز جهانی کودک که در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: مجموعه فعالیت هایی که آموزش و پرورش به دنبال دارد باید با هماهنگی و هم افزایی دستگاه های دولتی و غیردولتی باشد تا هم به نفع کشور پیش رود و هم برای نیاز کودکان موثر واقع شود.
دبیرخانه دائمی برای کودکان
فانی ادامه داد: از سال گذشته دعوتی از نهادهای مختلف داشتیم که طی هماهنگی های زیاد یک دبیرخانه دائمی در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان ایجاد شد.
وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد: پیشنهاد می کنم این دبیرخانه دائمی را در قالب یک مصوبه از هیات دولت خواستار شویم و با هماهنگی فعالیت ها را اجرایی کنیم .
مراجعه معترضین نظام رتبه بندی به ادارات آموزش و پرورش
وی در خصوص رتبه بندی معلمان افزود: احکام نظام رتبه بندی معلمان در حال صدور است با توجه به اینکه وقت محدود بود و در شرایط سختی به سر می بردیم اما کار رتبه بندی در حال طی شدن و اکثریت احکام صادر شده است .
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: اگر فردی در خصوص حکم رتبه بندی خود تبعیض می بیند و اعتراضی دارد می تواند به ادارات آموزش و پرورش برای رسیدگی به پرونده خود اقدام کند .
وی تصریح کرد : شاخص های نظام رتبه بندی با شاخص های مصوب شورای توسعه مدیریتی مطابق است امسال به چند مورد از حکم معلمان اکتفا کردیم .
رشد 14 درصدی پوشش پیش دبستانی
فانی بیان کرد: کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برای کودکان فعالیت های متنوعی دارد در حوزه پیش دبستانی نسبت به سال گذشته رشد 14 درصدی پوشش را داشته ایم لذا به لحاظ کمی موفق هستیم .
وی اضافه کرد: در سال تحصیلی 94-95 جهت گیری ما توسعه پیش دبستانی است تجربه نشان می دهد هر چه این توسعه در مناطق محروم و دو زبانه تقویت شود آموزش در سالهای آتی موثر خواهد بود.
وی بیان کرد: برای کیفی سازی اقدامات خود با دفتر پیش دبستانی و مهدکودکها هماهنگی ایجاد کرده ایم همچنین با همکاری سازمان بهزیستی آموزش ها را با کیفیت خواهیم کرد.
سلامت دهان و دندان دانش آموزان/حقوق شهروندی
فانی خاطرنشان کرد: امسال در خصوص سلامت دهان و دندان کودکان همکاری موثری را با وزارت بهداشت و درمان ادامه می دهیم .
وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: در خصوص حقوق کودکان با معاونت حقوقی آموزش و پرورش تفاهم نامه ای امضا کرده ایم که در این راستا این حقوق را تحت عنوان حقوق شهروندی و حقوق کودک به کتابها و مجلات آموزشی وارد کنیم.