loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 453 چهارشنبه 15 مهر 1394 نظرات (0)

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: سال گذشته 99 درصد از مدارس در سراسر کشور بر اساس ارزیابی صورت گرفته به ارائه تغذیه سالم در بوفه مدارس توجه کردند.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایسنا؛ مهرزاد حمیدی در حاشیه مراسم افتتاح پایگاه تغذیه سالم و آغاز طرح نرمش صبحگاهی مدارس در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از سیاست‌هایی که در حوزه بهداشت و سلامت در سطح مدارس مطرح است، مقوله امنیت غذایی است، به همین خاطر این مهم علاوه بر مدارس باید در سطح خانواده‌ها مطرح شود تا فرهنگ مصرف تغذیه سالم در جامعه نهادینه شود که خوشبختانه برای ترویج این فرهنگ خانواده‌ها همکاری خوبی تاکنون داشته‌اند.

وی توجه آموزش عمومی و ایجاد پایگاه‌های تغذیه سالم در مدارس را مهم دانست و افزود: در حوزه آموزش و پرورش نیز آموزش عمومی و ایجاد پایگاه‌های سلامت در مدارس حائز اهمیت است، لذا باید تلاش شود تا طبق استانداردهای لازم اغذیه سالم کم‌نمک و کم‌چرب در مدارس توزیع شود، چون دانش‌آموزان در سن رشد قرار دارند. کم‌اهمیت شمردن این مهم افزایش وزن در بین دانش‌آموزان را به دنبال دارد که می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر شود.

حمیدی تصریح کرد: تکنولوژی‌های جدید موجب شده افراد در سنین مختلف به ویژه دانش‌آموزان کمتر سراغ حرکت و ورزش بروند، از این رو لازم است در این حوزه گام‌های قابل توجهی برداریم تا شاهد اثرات مثبت ورزش کردن و داشتن بدنی سالم در جامعه باشیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیتی که تغذیه سالم در مدارس دارد بوفه‌های مدارس توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازرسی قرار گرفت و در فاز اول توزیع سوسیس، کالباس و نوشابه را از مدارس حذف کردیم البته در مدارس مروج سلامت، دامنه را در این زمینه وسیع‌تر کرده‌ایم. همچنین در این راستا طبق رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته، اقدام به ایجاد کمپین آگاهی‌بخشی بوفه‌ها و اطلاعاتی برای دانش‌آموزان خواهیم داشت.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: با توجه به اینکه ذائقه دانش‌آموزان به مصرف برخی از تنقلات نظیر چیپس و پفک عادت کرده، باید روندی ایجاد کنیم تا این شیوه و سبک غذایی تغییر کند که در این راستا سازمان دانش‌آموزی عهده‌دار نظارت بر بوفه مدارس شده است. همچنین از غذاهای جایگزین در مدارس استفاده کرده و در این راستا با برخی از شرکت‌ها صحبت شده تا دانش‌آموزان حق انتخاب بیشتری برای غذاهای بین روز در مدارس داشته باشند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 69
  • آی پی دیروز : 764
  • بازدید امروز : 589
  • باردید دیروز : 5,471
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 6,662
  • بازدید ماه : 9,668
  • بازدید سال : 92,990
  • بازدید کلی : 3,793,564
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود