مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق قانون 30 درصد نفرات جذب شده در آزمون استخدامی باید از خانواده شهدا باشند که اسامی این هزار و 250 نفر کاملا مشخص است.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ محمد حسین کفراشی ، در پاسخ به این سوال که سهم هر استان در آزمون استخدامی و جذب افراد ایثارگر چقدر است، افزود: بنیاد شهید کل کشور اسامی این افراد را براساس تعدادی که هر استان نیاز دارد، به آموزش و پرورش معرفی می کند.
مدیرکل شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: به طور مثال استان تهران در این موضوع اعلام نیاز نکرده و آمار در هر استان مبتنی بر نیاز خواهد بود.
وی ادامه داد: هزار و 250 تا هزار و 300 نفر سهمیه به بنیاد شهید داده شده تا براساس قانون جامع ایثارگری و با توجه به کد رشته و نیاز هر استان این نیروها به کار گرفته شوند.
ارائه خدمات به خانواده شهدا، برعهده بنیاد شهید کشور است
کفراشی در پاسخ به این سوال که آیا برای همسران جانباز 70 درصد کارت ایثارگری صادر می شود، بیان کرد: ارائه خدمات به خانواده های شهدا برعهده دفتر شاهد و ایثارگر نیست بلکه بنیاد شهید این موضوعات را دنبال می کند.
اولویت فرزندان شهدا در آزمون استخدامی
وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از فرزندان خانواده شاهد در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در اولویت هستند، گفت: طبق ماده 48 قانون ایثارگری مقرر شده که در هر استخدامی که انجام می شود، 25 درصد از فرزندان خانواده شهدا، آزاده و جانباز بالای 25 درصد استفاده شود که این نفرات مشخص هستند.
وی افزود: از میان 5 هزار نفری که قرار است در آموزش و پرورش استخدام شوند باید 25 درصد از میان خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران بالای 25 درصد باشند.
کفراشی ادامه داد: علاوه بر این افراد، طبق قانون، باید 5 درصد نیز از سایر ایثارگران و فرزندان دوران دفاع مقدس زیر 25 درصد در آزمون های استخدامی وزارت آموزش و پرورش به کار گرفته شود.
مدیرکل شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد: 30 درصد نفرات جذب شده در آزمون استخدامی باید از خانواده شهدا باشند یعنی هزار و 250 نفر ایثارگر در آزمون استخدامی بدون شرکت در آزمون وارد می شوند.