loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 635 چهارشنبه 17 تیر 1394 نظرات (0)

وزارت آموزش و پرورش در آستانه روز جهانی قدس از فرهنگیان کشور برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

در متن فراخوان آموزش و پرورش برای دعوت از فرهنگیان به شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس آمده است: روز جهانی قدس در جمهوری اسلامی به عنوان نماد رویکرد انقلابی مردم ایران در مقابل رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود که با تدبیر امام خمینی(ره) در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان هر سال برگزار می‌شود.

بی تردید تقارن روز جهانی قدس امسال با حملات وحشیانه سازمان های مدعی حقوق بشر بر ضد مردم بی دفاع کشورهای منطقه، ضرورت انسجام عملی جهت مقابله با سرمنشأ اصلی فساد و تباهی در دنیای اسلام را بیش از پیش آشکار می سازد و نیاز امروز جامعه جهانی به اندیشه های والای ظلم ستیزی امام خمینی(ره) را دوچندان ساخته است.

در این فراخوان آمده است: ملت همیشه در صحنه ایران همواره در پرتو رهنمودهای روشنگرانه مقام معظم رهبری و سیاست های دولت تدبیر و امید در روز جهانی قدس به مقابله با رژیم اشغالگر قدس بر می خیزند و به کشورهای حامی رژیم غاصب تا دندان مسلح ثابت خواهند کرد که فلسطین همچنان مسئله اصلی دنیای اسلام است.

در آستانه روز جهانی قدس علاوه بر مردم مظلوم فلسطین ، مردم بی دفاع کشور یمن نیز آماج حملات توپخانه رژیم آل سعود قرار گرفته و با قساوت و سنگدلی، کودکان، زنان، سالخوردگان و جوانان آن سرزمینی را به جرم دفاع از تمامیت ارضی به خاک و خون می کشند و امروز فریاد استغاثه کودکان و زنان بی پناه در سراسر جهان طنین انداز شده است و سکوت معنادار مجامع بین المللی بر تداوم این جنایت می افزاید و شگفتا که آنان بدون هیچ اقدام مؤثری، چشم و گوش خود را در برابر این فاجعه بزرگ تاریخی بسته اند.

وزارت آموزش و پرورش ضمن محکوم نمودن اقدامات اخیر بر علیه برخی کشورهای مسلمان منطقه، از ملت شریف ایران به ویژه فرهنگیان کشور دعوت می کند با شرکت پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، جلوه ای از تعهد، انسان دوستی ، مسئولیت شناسی اسلامی و انسانی و تجدید پیمان مجدد با آرمان های والای امام خمینی(ره) در دفاع از مظلومان را به نمایش بگذارند.


منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 672
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 3,871
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,473
  • بازدید ماه : 7,479
  • بازدید سال : 90,801
  • بازدید کلی : 3,791,375
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود