loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 503 دوشنبه 26 مرداد 1394 نظرات (0)

کمیسیون مشترک بررسی طرح الحاق یک تبصره به ماده (17) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی فردا تشکیل جلسه می‌دهد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از خانه ملت؛ کمیسیون مشترک بررسی طرح الحاق یک تبصره به ماده (17) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی صبح فردا (سه شنبه، 27 مرداد) در محل کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.

گفتنی است در این جلسه که با حضور 8 تن از اعضای کمیسیون آموزش، 8 تن از اعضای کمیسیون اجتماعی و 7 تن از اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور مجلس شورای اسلامی برگزار می شود، بعد از انتخاب هیأت رئیسه به بررسی طرح مذکور و جمع بندی آن پرداخته می شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 403
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,201
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 1,803
  • بازدید ماه : 4,809
  • بازدید سال : 88,131
  • بازدید کلی : 3,788,705
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود