loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 545 چهارشنبه 27 مرداد 1395 نظرات (0)

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش از جذب 195 هزار دانش‌آموز از طریق طرح خرید خدمات آموزشی در سال گذشته خبر داد و گفت: ارزیابی‌های انجام شده حکایت از رضایت نسبی اولیا و مدیران مدارس از این طرح دارد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ مرضیه گُرد رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ، در خصوص «بحث خرید خدمات آموزشی»، اظهار داشت: خرید خدمات آموزشی بیشتر به شیوه مدیریت و اداره مدارس برمی‌گردد.

وی ادامه داد: در قوانین بودجه، اجازه داده شده است، آموزش و پرورش در مکان‌هایی که امکان ارائه خدمات ندارد مانند مناطق محروم، دورافتاده، صعب‌العبور و حاشیه شهرها که امکان اعزام معلم و ایجاد فضای آموزشی مناسب نیست، بتواند با بخش مؤسسات غیردولتی که قبلاً مجوز این کار را کسب کرده‌اند، به شکل خرید خدمات آموزشی همکاری کند.

گُرد با اشاره به اینکه در طرح خرید خدمات آموزشی اصل 30 قانون اساسی مبنی بر تحصیل رایگان تا پایان مقطع متوسطه رعایت می‌شود، گفت: هیچ یک از اولیای دانش‌آموزان در این طرح هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش یادآور شد: یکی از موفقیت‌های این طرح را در سال گذشته دیدیم که 195 هزار دانش‌آموز از طریق این طرح جذب شده‌اند که تعدادی به شکل صندلی خالی و تعدادی به روش خرید خدمات آموزشی در استان‌ها ساماندهی شده‌اند.

وی با بیان اینکه اکثر اولیا و مدیران مدارس مراجعه کننده رضایت خود را از عملکرد این مدارس اعلام کرده‌اند، افزود: ارزیابی‌هایی که توسط معاونان آموزش ابتدایی و مسئولان اداره مشارکت‌های مردمی انجام شده است، نشان دهنده رضایت نسبی است.

گُرد عنوان کرد: چنانچه نیروی حق‌التدریس واجد شرایطی که قبلاً مصوبه مجلس بوده است، یا نیروهای رسمی داوطلب و نیز شرایط مناسب در این خصوص نداشته باشیم، تا زمانی که این طرح می‌تواند به مردم کمک کند، ادامه پیدا می‌کند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش با بیان اینکه امیدواریم به زودی فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان به تدریج وارد چرخه آموزش شوند، تصریح کرد: اکثر فرهنگیان بنا به شرایط زندگی خود تمایلی به رفتن به مناطق دور دست و بومی را ندارند.

وی ویژگی این طرح را استفاده از تحصیل کنندگان بومی و گزینش شده برشمرد و خاطرنشان کرد: گروه آموزشی برای آنها در نظر گرفته شده است؛ ضمن اینکه همکاری خوبی از سوی مؤسسان مدارس غیردولتی در این خصوص صورت گرفته است و امیدواریم کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی که ممکن است در بعضی از نقاط وجود داشته باشد، کاهش پیدا کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 587
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 2,578
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 3,180
  • بازدید ماه : 6,186
  • بازدید سال : 89,508
  • بازدید کلی : 3,790,082
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود