loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 585 چهارشنبه 27 مرداد 1395 نظرات (0)

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: اگر نیرویی که از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل می شود شایستگی های اخلاقی لازم را نداشته باشد اجازه ورود به آموزش و پرورش را ندارد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ مهدی نوید ادهم در همایش و دوره آموزشی مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور که امروز سه شنبه 26مردادماه در تالار آیینه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد:بر اساس مفاد اساسنامه دانشگاه فرهنگیان که به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده، این دانشگاه باید تنها مرجع ورودی نیروی آموزش و پرورش باشد و به اقتضای این موضوع از سایر مجاری نباید نیرو وارد آموزش و پرورش شود.

وی ادامه داد: ما در صددیم بر اساس مفاد این اساسنامه با اولویت نیرو و تربیت آن به مدت 4 سال آموزش و پرورش را تامین کنیم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: قطعا افرادی که فارغ التحصیل دانشگاه های دیگر هستند و با شرایط آموزش و پرورش هم خوانی ندارند اما دانش علمی، تخصصی و موضوعی کسب کرده باشند به تشخیص دانشگاه فرهنگیان اجازه ورود به آموزش و پرورش را ندارند و ما در کوتاه مدت مهارت معلمی را به آنها آموزش می دهیم .

نوید ادهم خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی هایی که در جلسات کارشناسی بین مسئولان آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان برگزار شده است در خصوص محل مورد نیاز و زمان ورود نیرو توافق شده است .

وی عنوان کرد: ماده 28 اجازه داده جائی که دانشگان فرهنگیان نمی تواند و یا امکانش را ندارد که از ظرفیت دانشگاه ها و خروجی های دیگر استفاده کند با رعایت قوانین به این افراد آموزشهای مهارتی داده شود.

نویدادهم افزود: در مباحث دانشگاه فرهنگیان به تصویب رسیده که افراد باید شایستگی معلمی و مهارتهای تخصصی را برای آموزش داشته باشند .

وی در خصوص شایستگی های اخلاقی معلمان تاکید کرد: ما شاخص هایی را برای انتخاب معلمان در نظر گرفته ایم که بر اساس آنها ورودی وارد شده و خروجی ها نیز باید همان شایستگی ها را داشته باشند اگر در طول این مدت که با ما هستند شاخص خوبی نداشته باشند اجازه ورود به سیستم آموزش و پرورش به آنها داده نمی شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص طرح ورود سیم کارت به مدارس اشاره کرد: این موضوع یک پیشنهاد است هنوز مصوب نشده و به مرحله اجرا نرسیده است.

وی ادامه داد: این طرح اجازه بلاحد و مرز به تمام سایت و شبکه را می دهد و می توان تجربه سایر کشورها را در کشورمان تجربه کرد. درواقع این سیم کارت ها اجازه ورود به هر سایت و شبکه ای را به بهره بردار نمی دهد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 522
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,868
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 2,470
  • بازدید ماه : 5,476
  • بازدید سال : 88,798
  • بازدید کلی : 3,789,372
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود