loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 481 سه شنبه 26 مرداد 1395 نظرات (0)

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه نقش ویژه این دانشگاه، تربیت دینی، اخلاقی، سیاسی و انقلابی است، گفت: از مجموع ۴ هزار شهید آموزش عالی، دانشگاه فرهنگیان با تقدیم ۱۲۵۰ شهید بیشترین سهم را داراست.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ حجت‌الاسلام و المسلمین امین‌الله دادگر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان امروز در همایش دوره آموزشی دو روزه مسئولان دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور با موضوع «اقتضائات تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان» که در مجتمع فرهنگی آدینه در حال برگزاری است، اظهار داشت: فعالیت‌های این دانشگاه گامی در راستای منویات مقام معظم انقلاب است و تأکیداتی که ایشان از چهار سال پیش داشتند حاکی از دغدغه‌های ایشان در خصوص این دانشگاه است و ما به عنوان کسی که وظیفه داریم اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب را به صورت گفتمان‌سازی و جریان‌سازی در دانشگاه فرهنگیان وارد کنیم، باید آن را اجرا کنیم.

وی با اشاره به روایاتی از قرآن کریم یادآور شد: در آیات متعدد قرآن این نگاه وجود دارد که هرگونه تحول و دگرگونی، بستگی به این دارد که در ترکیبات وجودی خود دگرگونی را ایجاد کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین دادگر با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) در خصوص اهمیت جوانان یادآور شد: غفلت از مشکلاتی است که اگر گرفتار آن شویم شاهد از دست دادن سرمایه‌های موجود جامعه می‌شویم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ فرهنگیان یادآور کرد: سند تحول آموزش و پرورش، تکلیف فلسفه تعلیم و تربیت را در کشور کاملاً روشن کرده است ضمن اینکه باید به زیرنظام تربیت معلم و منابع انسانی که در سند تحول به آن اشاره شده است نیز توجه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تربیت معلم و منابع انسانی، مجرای ورودی‌اش دانشگاه فرهنگیان است و امروز همه به این باور رسیده‌اند هر منبع انسانی که قرار است وارد آموزش و پرورش شود، چه در دوره ضمن خدمت، چه دوره‌های یک‌ساله و از طریق ماده 28 باید از طریق این دانشگاه صورت گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دادگر با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: ما به عنوان روحانیت و نمایندگان حوزه علمیه در دانشگاه‌ها باید به این موضوع توجه کنیم و با علم، آگاهی و بصیرت، نقش جدی‌تری در عرصه تعلیم و تربیت معلمان ایفا کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان اضافه کرد: به عنوان روحانیتی فعال در دانشگاه باید منظومه فکری رهبر معظم انقلاب را ارائه کنیم و برنامه مشخصی برای مسیر انقلاب، تعلیم و تربیت و تداوم راه و اندیشه امام (ره) داشته باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین دادگر افزود: این دوره آموزشی در تداوم طرح ارتقای دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تحت عنوان راهبری فرهنگی برگزار می‌شود و گفت: پس از بررسی‌های کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که آموزش‌ها در دفاتر نهاد باید تخصصی و بومی شود و این دانشگاه اولین دانشگاه در گستره ملی است که دارای دوره‌های تخصصی برای دفاتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست.

حجت‌الاسلام و المسلمین دادگر با اشاره به طرح تعالی این دفاتر تصریح کرد: مخاطب‌شناسی و وجود انگیزه‌های الهی لازمه کار ما محسوب می‌شود.

وی با اشاره به شاخص‌های دانشگاه فرهنگیان متذکر شد: هویت معلمی، پیشینه تربیت معلم، انحصار آموزش‌های حرفه‌ای در این دانشگاه از جمله این ویژگی‌هاست و این دانشگاه با تقدیم 1250 شهید دانشجومعلم از مجموعه 4 هزار شهید آموزش عالی، بیشترین سهم را داراست.

حجت‌الاسلام والمسلمین دادگر در ادامه برشمردن ویژگی‌های دانشگاه فرهنگیان، بیان داشت: نظام‌بندی در جذب و گزینش و به کارگیری نیروها و توجه به سیاست‌های کلی اعلام شده رهبر معظم انقلاب، از جمله ویژگی‌های دیگر این دانشگاه است، ضمن اینکه از نکات قابل توجه این است که اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف، گلایه داشتند که شما استعدادها را به دانشگاه فرهنگیان می‌برید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه عنایت‌های دستگاه‌های نظارتی و حاکمیتی نسبت به این دانشگاه وجود دارد، یادآور شد: اولویت بومی‌گزینی، شبانه‌روزی بودن، وجود فرقه‌ها و مذاهب گوناگون و تربیت مدیران آینده کشور از جمله ویژگی‌های دیگر این دانشگاه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین دادگر با اشاره به وجود افرادی از آموزش و پرورش در بدنه مدیریت کشور تصریح کرد: از بیش از دویست نماینده مجلس نهم نزدیک به 180 نفر از آنها پیشینه معلمی داشته یا معلم آموزش و پرروش بودند. ضمن اینکه به طور ویژه وظیفه دانشگاه فرهنگیان، تربیت دینی،‌ اخلاقی،‌ سیاسی و انقلابی است.

وی با اشاره به آسیب شناسی اخلاق حرفه‌ای در دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد: باید آسیب‌ شناسی محتوا و ساختار مدیریت فرهنگی را مدنظر قرار بدهیم و دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به طور ویژه در این خصوص فعالیت کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 641
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 3,166
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 3,768
  • بازدید ماه : 6,774
  • بازدید سال : 90,096
  • بازدید کلی : 3,790,670
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود