معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: اولویت اول ساخت مدارس در استانهای سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی است.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ مرتضی رئیسی معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا اکنون در کشور مدارس «خشت و گل»، «سنگ و گل»، «درختی» و «کپری» وجود دارد؟»، اظهار داشت: کلاسهای خشتی و گلی در مناطق مرزی وجود دارد.
وی افزود: البته تعداد آنها بسیار کم است و در قیاس با 520 هزار کلاس درس در کشور خیلی ناچیز است، اما همین تعداد کم هم از نظر آموزش و پرورش مورد قبول نیست.
رئیسی با اشاره به اعتبار ویژهای که برای استان سیستان و بلوچستان در موضوع آموزشی در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: در سال جاری اعتباری بالغ بر 170 میلیارد تومان مازاد بر سهمیه سالانه استان سیستان و بلوچستان از اعتبارات عمرانی کشور در نظر گرفته شده است.
وی افزود: هدف از این موضوع تعادل بخشی، افزایش سرانه آموزشی و بالا بردن ضریب ایمنی مدارس این استان در راستای برقراری عدالت آموزشی خواهد بود که امیدواریم اعتبارات لازم تخصیص یابد.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هنوز اعتبارات دولتی بخش عمرانی آموزش و پرورش تخصیص نیافته است، اما امیدواریم بخشی از محرومیتها در استان سیستان و بلوچستان با این اعتبارات مرتفع شود، گفت: بر اساس شاخص کشوری استان سیستان و بلوچستان سهمی از منابع ملی دارد و خیرینی که تمایل دارند در این استان فعالیت داشته باشند، توصیه میکنیم منابع اعتباری خیرین به این استانها ارسال شود.
رئیسی به مدارس دارای اولویت ساخت در کشور اشاره و تصریح کرد: اولویت اول ساخت مدارس در استانهای سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی است و در صورت تخصیص اعتبارات و همچنین هدایت کمکهای مردمی سعی در برطرف کردن مشکلات آنها خواهیم داشت.