loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 483 دوشنبه 18 مرداد 1395 نظرات (0)

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه 94 درصد مطالبات بازنشستگان فرهنگی سال 93 را پرداخت کرده‌ایم، از اختصاص 4500 میلیارد تومان برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان در بودجه سال جاری خبر داد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز در حاشیه اولین روز برگزاری سی و سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امروز سی و سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور برگزار می‌شود که هر سال این اجلاس برگزار شده است البته به جز یکی، دو سال که انجام نشده است و این اجلاس میراث ماندگار شهید رجایی است که در آن، سالی یک بار دور هم جمع شده، چالش‌ها و مشکلات خود را بررسی می‌کنیم و بزرگان نظام در ‌آن حضور پیدا می‌کنند؛ امروز معاون اول رئیس جمهور، در دومین روز رئیس مجلس شورای اسلامی و در روز سوم این اجلاس آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شرکت خواهند کرد.

فانی با اشاره به جزئیات برنامه‌های سی و سومین اجلاس آموزش و پرورش، تصریح کرد: میزگردهایی پیش‌بینی شده و تریبون آزاد برای بیان مشکلات پیش‌بینی شده است و بخشی را در نظر گرفتیم که در آن گزارش قطب‌های شش‌گانه در کشور جمع‌آوری شده و هر قطب که شامل چند استان است، مسائلش در میزگردهای مربوطه بحث می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سند تحول بنیادین این وزارتخانه،‌ گفت: این سند، سند بالادستی و مهمی است که برنامه ششم توسعه برمبنای آن سند تدوین شده و به تصویب هیأت دولت رسیده است که در این خصوص میزگردهایی را خواهیم داشت.

وی متذکر شد: در این اجلاس میزگردی در خصوص اقتصاد مقاومتی و اقتصاد آموزش و پرورش در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است، برگزار خواهد شد.

فانی عنوان کرد: در این اجلاس میزگردهایی نیز در خصوص سیاست‌های آموزش و پرورش در زمینه منابع انسانی، ارتقای کیفیت آموزشی، رسیدگی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته نیز پیش‌بینی شده است که امیدواریم ماحصل این اجلاس بتواند جهت‌گیری‌های آینده وزارت آموزش و پرورش را در سال تحصیلی جدید رقم بزند.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص پرداخت مطالبات بازنشستگان آموزش و پرورش، یادآور شد: بیش از 94 درصد مطالبات بازنشستگان سال 93 را پرداخت کردیم و 5 تا 6درصد این مطالبات باقی مانده است ضمن اینکه در بودجه سال جاری نیز 4 هزار و 500 میلیارد تومان برای پرداخت پاداش فرهنگیان پیش‌بینی شده است و امیدواریم باقیمانده مطالبات سال 93 و 94 را بتوانیم تا آخر شهریور پرداخت کنیم.

وی در خصوص کاهش فاصله بین مدارس کپری تا مدارس هوشمند، تأکید کرد: در سند تحول، زیر نظام فضا و تجهیزات را داریم که در آنجا پیش‌بینی لازم شده است و به دنبال تأمین اعتبارات لازم برای کپرزدایی و تأمین فضاهای استاندارد هستیم.

فانی با بیان اینکه یک سوم فضای آموزشی کشور استاندارد نیست، خاطرنشان کرد: دو سوم فضاهای آموزشی استاندارد است و امیدواریم یک سوم باقیمانده را نیز استاندارد کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 566
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 2,336
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 2,938
  • بازدید ماه : 5,944
  • بازدید سال : 89,266
  • بازدید کلی : 3,789,840
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود