مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: افراد اگر به صورت رسمی یا قرار دادی در ارگانی دیگر مشغول به کار هستند نمی توانند در آموزش و پرورش مشغول شوند.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ سید حسن حسینی، با تشریح جزئیات آزمون استخدامی این وزارتخانه گفت: طبق قانون، 3 درصد یعنی 150 ردیف استخدامی سهمیه معلولان است و باید معلولیت فرد به شکلی باشد که مطابق شرایط کار اعلام نیاز شده، قرار گرفته باشد.
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: 25 ردیف استخدامی برای آموزگاران مدارس استثنایی است.
سهم فرزندان شهید در آزمون
وی درباره سهمیه های این آزمون تصریح کرد: 25 درصد سهمیه آزمون استخدامی به فرزندان شهید، اسیر و جانباز تعلق می گیرد. فرزندان فرهنگیان نیز سهمیه دارند و دارای اولویت هستند.
حسینی تصریح کرد: 3 برابر ظرفیت آزمون در امتحان کتبی قبول می شوند و این افراد پس از گذراندن آزمون مصاحبه، فردی که بالاترین نمره را دریافت می کند، برای گذراندن یک دوره یک ساله معرفی می شود تا بتواند وظایفش را در کلاس به خوبی انجام دهد و پس از یک سال به استخدام پیمانی آموزش و پرورش در می آیند. قطعا تا زمانی که استخدام نشود هزینه ای هم برای آنها پرداخت نمی شود.
وی گفت: هنوز مشخص نیست افرادی که باید آموزش ببینند ملزم به پرداخت شهریه هستند یا خیر.
جبران کمبود نیرو از طریق حق التدریسی ها
حسینی اظهار کرد: در صورت کمبود نیرو مانند سال های گذشته با به کارگیری نیروهای حق التدریس این کمبود را جبران می کنیم؛ اما امسال هم آموزش و پرورش نسبت به سال های گذشته صرفه جویی بیشتری در زمینه نیروهای حق التریس خواهد داشت.
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مازاد نیروی زن در کشور بیان کرد: در تهران ۸۰ درصد نیروهای آموزش و پرورش و در کل کشور ۶۰ درصد نیروها زن هستند و در این زمینه مازاد نیرو داریم.