loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 533 دوشنبه 31 خرداد 1395 نظرات (0)

دختر جوان دانش آموز حافظ قرآن می‌گوید: به خاطر تشویق های مادرم بود که حفظ قران را شروع کردم. مدتی هم یادگیری و حفظ را رها کرده بودم اما الان دیگر یک لحظه هم نمی توانم به رها کردن قرآن در زندگی ام فکر کنم.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ ریحانه صمدی دانش آموز کلاس پنجم دبستان که همراه با خانواده اش به دیدن نمایشگاه قران در مصلای امام خمینی(ره)آمده بود در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا اظهار کرد: از 4 سالگی با ورود به کلاس‌های جامعه القرآن محل زندگی مان شروع به یادگیری قران کردم. ابتدا اشاره، سپس روخوانی و بعد حفظ جزء 30 قرآن را یاد گرفتم. 

ریحانه که امروز حافظ جزء یک تا هشتم و جزءهای 29 و 30 قرآن مجید است، آرزو دارد روزی حافظ کل قرآن باشد. او درباره شیوه تثبیت آیات حفظ شده افزود: روزی یک جزء را مرور می کنم که 20 صفحه می شود و برای آن حدود یک ساعت وقت می گذارم.

این دانش آموز جوان درباره انگیزه اش از حفظ قران گفت: اول به خاطر تشویق های مادرم بود که حفظ قران را شروع کردم اما بعدها بعد از اینکه در چند مسابقه شرکت کردم و تشویق شدم دیگر با علاقه خودم حفظ را ادامه دادم. مدتی هم یادگیری و حفظ را رها کرده بودم اما الان دیگر یک لحظه هم نمی توانم به رها کردن قرآن در زندگی ام فکر کنم. 

عصمت چگینی مادر ریحانه نیز در ادامه این گفت و گو به ما می پیوندد و درباره تاثیر قرآن در زندگی خانوادگی‌شان می گوید: من معجزه قرآن را دیدم. هر وقت مشکل و گرفتاری ای برایمان پیش می آید خود قران جوابم را می دهد.

وی می افزاید: این سال ها هم تلاش دخترم برای حفظ قران باعث شد قرآن در همه جای زندگی من و خانواده ام حضور داشته باشد. 

حوریه عقبایی، رئیس اداره قرآن آموزش و پرورش شهر تهران در یکی از ایام برگزاری نمایشگاه قران کریم در مصلای امام خمینی(ره)در گفت و گو با خبرنگار پانا درخصوص تمهیدات آموزش و پرورش در هرچه بهتر برگزار شدن نمایشگاه امسال گفت: با توجه به شعار"به سوی فهم قرآن" که برای نمایشگاه امسال انتخاب شد سعی کردیم در برنامه های امسال بیشتر به مفاهیم بپردازیم 

وی ادامه داد: البته آموزش و پرورش برای شرکت در نمایشگاه قران کریم چند برنامه را دنبال می کند که یکی از آنها اطلاع رسانی درخصوص فعالیت های قرانی آموزش و پرورش در سطح جامعه است؛ خصوصا از امسال که دارالقران‌ها احیاء شده اند یکی از برنامه های ما در نمایشگاه امسال معرفی دارالقران ها و فعالیت‌های آنها در سطح شهرهاست و دانش آموزان و خانواده ها را با آموزش ها و خدمات این مراکز آشنا می کنیم.

رئیس اداره قران آموزش و پرورش در شرح بخشی دیگر از برنامه های بخش آموزش و پرورش در نمایشگاه گفت: محافل انس با قران نیز در بعضی از شب‌های ماه مبارک رمضان برای دانش آموزان و مربیان برگزار خواهد شد که شامل برنامه های تلاوت قرآن، حفظ قرآن، سسخنرانی کوتاه تربیتی، نماز جماعت و افطار است.

وی در ادامه به موضوع برگزاری مرحله کشوری مسابقات قرآن در تابستان اشاره کرد و گفت: مسابقات کشوری قران کریم از 25 تیرماه تا 11 مردادماه در دو استان خراسان رضوی و همدان برگزار می شود که طی آن مشهد مقدس طی 8 روز میزبان بخش‌های پژوهشی اعم از مفاهیم، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشاء نماز خواهد بود و استان همدان نیز طی 8 روز میزبان رقابت کنندگان در بخش های حفظ (5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و کل قرآن)، حفظ موضوعی، قرائت (ترتیل و تحقیق) اذان و مداحی می باشد. 

عقبایی سپس به برگزاری مسابقات بین المللی قرآن در دو بخش حفظ و قرائت قرآن کریم در سال 95 اشاره کرد و گفت: فعلا مشغول مقدمات این مسابقات هستیم. مسابقات بین المللی قرآن پیشتر در 4 دوره برگزار شد که آخرین آن سال 77 بود و امسال بعد از یک وقفه طولانی 18 ساله انشاءالله شاهد حضور دانش آموزان جهان اسلام در مسابقات بین المللی قران در ایران خواهیم بود. 

وی تاکید کرد: در آینده جزئیات بیشتری از این مسابقات اطلاع رسانی خواهد شد.

بیست و چهارمین نمایشگاه قران کریم با شعار "به سوی فهم قران" از 24 خرداد ماه تا 8 تیرماه 1395 (7 تا 22 رمضان 1437) در محل مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می شود. وزارت آموزش و پرورش، با داشتن 15 غرفه، حضور فعالی در نمایشگاه بیست و چهارم قرآن کریم دارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 696
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 4,473
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 5,075
  • بازدید ماه : 8,081
  • بازدید سال : 91,403
  • بازدید کلی : 3,791,977
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود