loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 431 یکشنبه 16 خرداد 1395 نظرات (0)

یکی از معلمان زن با اشاره به اینکه از مشهد برای تدریس باید به سیستان و بلوچستان بروم گفت: این در شرایطی است که همسر و فرزندانم در مشهد زندگی می‌کنند؛ این تنها یک مورد از صدها مواردی است که چنین مشکلی را دارند ام آموزش و پرورش نیز توضیحاتی دارد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از تسنیم؛ نقل و انتقال معلمان از یک استان به استان دیگر همواره یکی از مشکلات آموزش و پرورش در بخش ساماندهی نیروی انسانی است، به گونه‌ای که یک نیرو از یک کلانشهر برای خدمت در منطقه‌ای محروم استخدام می‌شود و پس از یک یا دو سال فعالیت تقاضای انتقال به شهر محل زندگی خود را دارد.

آموزش و پرورش برای حل این مشکل طی سال‌های اخیر سیاست‌ پذیرش از بوم برای بوم را اجرایی کرده است اما این سیاست تاکنون راهگشای مشکلات نبوده است.

یکی از فرهنگیان خانم طی تماس با خبرگزاری تسنیم مشکل خود را اینگونه بیان می‌کند. آیا آموزش و پرورش نمی‌خواهد فکری به حال معلمان خانمی کند که دور از همسر و فرزندانشان در یک استان دیگر مشغول خدمت هستند؟

وی افزود: بنده معلم هستم که محل کارم در استان سیستان و بلوچستان و محل زندگی‌ام در مشهد است و در شرایطی که 3 فرزند دارم هر هفته باید 24 ساعت از مشهد به سیستان و بلوچستان آمده و 24 ساعت نیز برگردم.  در چنین شرایطی آیا می‌توان زندگی موفقی داشت.

پیگیری خبرنگار تسنیم از آموزش و پرورش را از دفتر معاونت توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش این نتیجه را به همراه داشت که معلمان به هنگام استخدام تعهد خدمت می‌دهند و در چنین شرایطی ملزم به همکاری هستند.

علیرضا نخعی مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در خصوص این موضوع عنوان کرد: آموزش و پرورش مسئولیت اداره کلاس‌های درس و مدارس را برعهده دارد. برهمین اساس افرادی که به عنوان معلم استخدام می‌شوند، تعهد می‌دهند که در منطقه‌ای که جذب‌ شده‌اند به مدت 5، 7 یا 10 سال فعالیت کنند.

وی افزود: برای ما در آموزش و پرورش اصل کلاس درس و دانش‌آموز است و اگر شرایط اجازه دهد می‌توانیم نیرویی را آزاد کنیم اما دست ما برای جابه‌جایی و نقل و انتقال معلمان بسته است و تنها در شرایطی که نیاز نداشته باشیم با انتقال یک معلم موافقت می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان گفت: بخشنامه نقل و انتقال نیروی انسانی در سال 95 تاکید دارد که اگر استانی با وجود نیاز خود با انتقال معلمی موافقت کرد دیگر اجازه جذب حق‌التدریس نداشته و سهمیه استخدام نیز به جای آن فرد تعلق نمی‌گیرد.

نخعی تاکید کرد: هم‌اکنون 7 هزار نفر در این استان متقاضی انتقال هستند، در چنین شرایطی چه کاری می‌توان انجام داد؟ مجبور هستیم تا مطابق با اصول آموزش و پرورش گام برداریم؛ 33 منطقه آموزشی در استان و بلوچستان داریم و در مناطقی که وضعیت نیروی انسانی بهتر است با نقل و انتقال موافقت می‌کنیم. البته ممکن است با انتقال نیرو از یک منطقه نیازمند به منطقه نیازمند دیگر در نزدیکی محل سکونتش موافقت شود.

وی ادامه داد: شرایطی آموزش و پرورش در بحث ساماندهی نیروی انسانی بسیار دشوار است و ما نیز تمایل داریم تا همکارانمان با خیالی آسوده سر کلاس درس حاضر شوند اما چاره‌ای نداشته و دست ما نیز بسته است و اگر بخواهیم به تمام تقاضاهای انتقال یا حتی بخشی از آنها پاسخ دهیم باید بسیاری از کلاس‌های درس را تعطیل کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 23
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 49
  • آی پی دیروز : 764
  • بازدید امروز : 400
  • باردید دیروز : 5,471
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 6,473
  • بازدید ماه : 9,479
  • بازدید سال : 92,801
  • بازدید کلی : 3,793,375
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود