مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفهای آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر قریب 2700 هنرستان فنی و حرفهای در کشور داریم که نزدیک به 1400 هنرستان مستقل بوده و مابقی به عنوان هنرستان زمینه است.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ سیدمحسن حسینی مقدم مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفهای آموزش و پرورش، در خصوص گسترش هنرستانهای فنی و حرفهای و اولویت ایجاد آنها در مناطق مختلف اظهار داشت: در حال حاضر قریب 2700 هنرستان فنی و حرفهای داریم که نزدیک به 1400 هنرستان مستقل بوده و مابقی به عنوان هنرستان زمینه است؛ یعنی اینکه آنها زمینه دبیرستان دیگری شدهاند و به عنوان یک رشته هنرستانی خدمات میدهند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هدایت تحصیلی امسال به پایه نهم انتقال یافته است، فاکتورهای در نظر گرفته شده در این خصوص علاوه بر استعداد و علائق دانشآموزان، نیازهای شغلی موجود و امکانات منطقه نیز مهم است.
حسینی مقدم افزود:به ادارات کل آموزش و پرورش استانها توصیه کردهایم، یک نیازسنجی در هر منطقه داشته باشند و از توسعه بیرویه رشتههای که نیاز جامعه نیست، خودداری شده و به سمت رشتههایی بروند که دانشآموز در آینده مشغول به کار شود.
مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفهای آموزش و پرورش تصریح کرد: با توجه به اینکه ایجاد هنرستانهای فنی و حرفهای تجهیزات خاص خود را میخواهد، سعی کردهایم در مناطقی که کمتر امکان ایجاد هنرستانهای فنی و حرفهای است، به سمت هنرستان کاردانش پیش برویم تا از شرایط بیرونی و در قالب برونسپاری استفاده شود.