مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: گردهمایی توانمندسازی مدیران مراکز دارالقرآن های کشور فردا در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار می شود.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ محمدرضا مسیب زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری که امروز در ساختمان زنده یاد علاقه مندان این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: در سال 78 عده ای علاقه مند در حوزه برنامه های قرآنی، دور هم جمع شدند و 100 مرکز دارالقرآن را ایجاد کردند و در حاشیه آن، اساسنامه نیز تهیه شد که در شورای عالی آموزش و پرورش ارائه شد.
وی به تهیه اساسنامه در این خصوص اشاره کرد و گفت: طی سه سال 350 مرکز دارالقرآن، در سطح کشور ایجاد شد و تا سال 90ـ89، این روند ادامه پیدا کرد تا زمانی که بحث مدارس قرآنی مطرح شد.
مسیب زاده ادامه داد: با مطرح شدن بحث مدارس قرآنی، در یک اقدام سلیقه ای و غیرکارشناسی ، اصرار بر حذف مراکز دارالقرآن ها بود تا جایی که حتی بخشنامه شد که اسم مراکز دارالقرآن ها تغییر یابد.
وی به احیای مراکز دارالقرآن ها در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: در این مدت به دستور وزیر آموزش و پرورش برای حل مشکلات اداری انی مراکز اقدام شد و تمام مراکز دارالقرآن ها که شامل 650 مرکز بود، صاحب مدیر شد و با توجه به درجه بندی مناطق، 48، 36 و 24 ساعت مربی ویژه به آنها اختصاص یافت.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شاخص توسعه این مراکز، به ازای هر منطقه آموزش و پرورش، ایجاد 2 مرکز دارالقرآن است و 1450 مرکز طی بازه 5 ساله ایجاد خواهد شد که دو سال از زمان پیش بینی شده، گذشته است و 700 مرکز دارالقرآن تا کنون داریم.
وی با بیان اینکه گردهمایی توانمندسازی مدیران مراکز دارالقرآن های کشور از فردا در اردوگاه باهنر تهران برگزار می شود، گفت: 700 مدیر دارالقرآن شامل 230 مدیر زن و 470 مدیر مرد، در این گردهمایی حضور دارند.