دکتر علی رضا صادق زاده سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان در مراسم اختتامیه بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت که عصر روز شنبه اول خرداد در پردیس شهیدان پاک نژاد یزد برگزار شد از حضور برگزیدگان در جشنواره قرآن و عترت، به میزبانی دانشگاه فرهنگیان خبر داد و افزود: جشنواره های قرآنی بستری مناسب برای ایجاد نشاط و رقابت مثبت میان دانشجومعلمان درحوزه های قرآنی و هنری است.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران؛ دکتر صادق زاده ضمن طرح پرسش هایی پیرامون وظیفه و مسولیت ها پس از جشنواره در حوزه قرآن و عترت هم برای مسئولان و هم برای ،خطاب به دانشجومعلمان گفت: شما عزیرانی که در آستانه ورود به نظام آموزش و پرورش هستید، باید بدانید فعالیت های قرآنی راچگونه ادامه دهید، شما به عنوان برترین نیروهای دانشجومعلم و عاشق ترین نیروهای قرآنی دانشگاه فرهنگیان باید به نوعی عمل کنید که وظیفه سنگین و خطیرتان را نسبت به نسل آینده در حوزه قرآن و عترت انجام دهید.
دکتر صادق زاده با اشاره به اینکه حضور و کسب رتبه در جشنواره پایان کار نیست، بلکه آغازی است برای اهداف تازه و سترگ افزود: معلم طراز جمهوری اسلامی کسی است که قرآن با گوشت و خونش درهم آمیخته باشد، کسی که با قرآن انس بگیرد معلم قرآن می شود.
وی افزود: انس با قرآن، تفسیرقرآن، آشنایی با مفاهیم قرآنی و ژرف اندیشی در این مفاهیم و کاربردی کردن آنها برای زندگی، کاری است که ما باید نسبت خودمان انجام دهیم، باید عامل قرآن باشیم نه فقط حافظ قرآن.
دکتر صادق زاده با اشاره به استقبال 35 درصدی دانشجو معلمان ازجشنواره قرآن و عترت خاطر نشان کرد: نخبگان قرآنی این جشنواره وزین باید سایر دانشجوهای دانشگاه فرهنگیان را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کنند.
وی تاکید کرد: کانون ها ادامه حرکت جشنواره است، چنانچه سال آینده حرکت جشنواره باید از همین کانون ها آغاز شود، به عبارتی کانون یک رود جاری است که دربستر آن جشنواره برگزار می شود.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان فعالیت نخبگان قرآنی در کانون ها را از ضروریات دانست و خطاب به شرکت کنندگان در جشنواره قرآن و عترت گفت: شما باید پیشگام باشید و فعالیت های خودجوش قرآنی را در قالب های متنوع و جذاب قرائت، تحقیق، نشریه و ...ارائه دهید.
دکتر صادق زاده با اظهار امیدواری به اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان علاوه بر روانخوانی درست، در ترجمه و تدبر در قرآن متخصص شوند و نسل آینده تنها ازسوی معلم دینی و قرآن به قرآن دعوت نشود، بلکه معلم های سایر دروس نیز بتوانند با عمل، زبان و رفتار خود نسل آینده را به قرآن دعوت کنند، گفت: علاوه بر توسعه کمی برنامه های حوزه های قرآنی، لازم است از لحاظ کیفی بر ارتقاء سواد قرآنی، انس باقرآن، تدبر درقرآن و بحث های مفهومی و محتوایی بیشتر سرمایه گذاری شود.
وی بر حفظ ارتباط دانشجو معلمان با جشنواره درسال های آینده تاکید کرد و با اشاره به فرمایشات و تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: حفظ، قرائت، ترتیل و روخوانی قرآن مانند دالانی است برای رسیدن به قرآن، باید مراقب بود دراین دالان و مقدمه نمانیم.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر اینکه جشنواره آغاز راه است نه پایان راه، قول مساعد داد اگر فعالیت کانون های قرآن وعترت به حد مطلوب برسد، برای ساماندهی فعالیت های قرآنی دانشجومعلمان، در هر پردیس یک دارالقرآن وعترت تاسیس می کنیم.
وی درخاتمه از مسولان استان یزد که میزبان این رخداد باشکوه قرآنی بودند و سرپرست های پردیس ها، کارشناسان فرهنگی و کلیه برگزارکنندگان این جشنواره تقدیر و تشکر کرد.