loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 599 چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

معاون شورای عالی آموزش و پرورش تغییر ساعات درسی دوره دوم متوسطه را مبتنی بر پیاده سازی نظام 3-3-6 در آموزش و پرورش دانست.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ احمد عابدینی ، معاون شورای عالی آموزش و پرورش، در خصوص تغییرات ساعت و مواد درسی در مقطع دوم متوسطه گفت: در راستای تحقق اهداف سند تحول بنيادين و نظام برنامه درسی ملی، جدول مواد درسی و ساعات تدریس هفتگی دوره دوم متوسطه در رشته‌های علوم‌تجربی، ریاضی- فیزیک، ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی از شاخه نظری و دروس عمومی شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تعیین می شود.

عابدینی با بیان اینکه عناوین رشته‌های تحصیلی و جداول دروس شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش، به تصویب کمیسیون برنامه‌ درسی و تربیتی یا کمیته برنامه‌های درسی شاخه کاردانش رسیده است.

وی اظهار کرد: تدوین سرفصل ها و محتوای کتاب‌های درسی باید در چارچوب مفاد برنامه درسی ملی و متناسب با ویژگی‌های سنی، جنسیتی و علاقمندی دانش‌آموزان، تحولات محیطی و زمان اختصاص یافته به هر درس و با بهره مندی از یافته های معتبر علمی و پژوهشی انجام شود.

عابدینی یادآور شد: عناوین کتاب‌های درسی مطابق عناوین جداول دروس مصوب خواهد بود و در صورت نیاز، تغییر عنوان کتاب درسی، به تصویب کمیسیون برنامه درسی و تربیتی می رسد.

معاون شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: در جدول عناوین درسی به مسائل تربیتی و مهارت های زندگی به صورت فعالیت های جانبی توجه شده است، هم چنین حدود 50 الی 100 ساعت نیز خارج از ساعت درسی کلاس و مدرسه در طول سال تحصیلی به فعالیت های کمک آموزشی نظیر پژوهش، مشاهدات مرتبط با دروس و مواردی نظیر آن درنظر گرفته شده است.

وی با بیان این که در کنار تقلیل ساعت درسی بعضی دروس چند درس به سیستم آموزشی اضافه شده گفت: در خوشه انسان و مهارت های زندگی، دروس هنر، تفکر و سواد رسانه ای در نظر گرفته شده که دو درس از این دروس به صورت انتخابی برای دانش آموزان انتخاب می شود؛ هم چنین در پایه دوازدهم درس مدیریت خانواده و سبک زندگی به صورت اجباری ارائه می شود.

وی افزود: در خوشه درسی دیگری درس انسان و سلامت، انسان و محیط زیست، سلامت و بهداشت گنجانده شده  که درس انسان و محیط زیست اجباری در برنامه درسی دانش آموزان است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 717
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 4,765
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 5,367
  • بازدید ماه : 8,373
  • بازدید سال : 91,695
  • بازدید کلی : 3,792,269
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود