معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در فرم هدایت تحصیلی دانش آموزان تعداد دروس تاثیرگذار بیشتر شده و دروس ضریب دار شده اند.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ علی زرافشان ، در خصوص وروذ هدایت تحصیلی به دوره متوسطه اول، اظهار کرد: تصمیم گیری درباره فرم هدایت تحصیلی بیش از 2 سال و نیم تلاش علمی گرفته شده است
وی ادامه داد: در جلسات ابعاد کار بررسی و ابعادش توسط صاحب نظران مشخص شد. آیین نامه هدایت تحصیلی به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و در حال تهیه دستورالعمل آن هستیم.
زرافشان تصریح کرد: در این فرم تعداد دروس تاثیرگذار بیشتر شده و دروس ضریب دار شده اند. هدایت تحصیلی به 4 عامل بستگی دارد؛ استعداد، علاقه، امکانات و نیاز.
معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در فرم هدایت تحصیلی 6 عامل 100 امتیاز گرفته است که بر مبنای این موضوع دانش آموزان می دانند چه رشته هایی را انتخاب کنند.
وی بیان کرد: قانون مصوب شورای عالی آموزش و پرورش است و در برنامه توسعه پنجم نیز تاکید شده است که به عنوان یک ضرورت ملی، سهم دانش آموزان در شاخه ها و رشته ها مشخص شود.
زرافشان اشاره کرد: شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه ای دارد که سهم آموزش کاردانش و شاخه فنی و حرفه ای 48.26 درصد کل دانش آموزان دوره متوسطه است لذا باید حرکت به نحوی باشدکه به شاخه نظری، شاخه کاردانش و فنی و حرفه ای تقسیم شوند.
وی با اشاره به اینکه توسعه متوازن بر مبنای نیاز و امکانات است، افزود: بیش از 63 درصد دانش آموزان در شهرستان ها رشته تجربی و 37 درصد رشته انسانی و ریاضی را انتخاب می کنند.
معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: در هدایت تحصیلی بر اساس سیاست ها در دستورالعمل توسعه سنواتی، توسعه متوازن انجام خواهد شد تا در هدایت تحصیلی انتخاب بهینه صورت بگیرد.