loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 479 چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در شیراز گفت: هیچ چیز با اهمیت تر از دانش آموز نیست و فلسفه وجودی همه ما خدمت به دانش آموزان است و در این مسیر باید نسبت به توانمند سازی خود اقدام کنیم.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ محمد دیمه ور در جمع روسای  ادارات آموزش و پرورش سراسر فارس ، در باشگاه فرهنگیان شیراز گفت:حوزه  آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس از بهترین حوزه های کاری، هم از جهت بالندگی و پویایی و هم از نظر  توجه به فعالیت های ضروری و روز آمد دوره ابتدایی در سطح کشور است . 

وی افزود :از نکات برجسته استان فارس این است برای اجرای فعالیت های خود  در انتظار  تصمیمات ستادی  نمانده و به صورت خود جوش  در حد توان و امکانات و  نیروی انسانی موجود  برای دستیابی به اهداف دوره ابتدایی  تلاش می کنند. 

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: از طرح های  در حال اجرا در دوره ابتدایی طرح تدبیر است  که این طرح به دنبال انسجام و انتظام  فرایند های مدرسه است . 

دیمه ور  افزود : بر اساس این طرح ، در ابتدای تابستان و با پایان سال تحصیلی مدیران باید بر اساس راهنمای طرح  ، نسبت به تنظیم برنامه عملیاتی سالانه خود اقدام کنند .

وی گفت: بر اساس فرم های پیش بینی شده در  این طرح  ،مدیران باید نسبت  ارزیابی مدرسه خود در 7 محور  و فرایند اقدام کنند و کارشناسان آموزش  نیز  نسبت به بررسی این فرایند ها اقدام نمایند، به نحوی که  در شهریور ماه یک قرار داد بین رییس ادارات  و مدیران مدارس منعقد خواهد شد .

دیمه ور با تاکید بر اینکه "این قرر داد  مرجع ارزیابی عملکرد  مدیران قرار خواهد گرفت " افزود :در این طرح تلاش شده، اصلی ترین فرایند های  که باید در مدرسه مدیریت شود ،  در قالب 163 شاخص تنظیم شده  و مورد  ارزیابی قرار گیرد. 

معاون آموزش ابتدایی  وزارت  آموزش و پرورش گفت: در قالب این طرح ارائه راهنمایی و مشاوره و همیاری مدیران  توسط کارشناسان و همچنین توانمند سازی و برگزاری کارگاه های آموزشی  انجام خواهد شد.

 وی به روسای ادارات توصیه کرد  تا این طرح را با شور و نشاط خاصی  پی گیری کنند. 

دیمه ور در ادامه با اشاره به مطالعه انجام شده در زمینه طرح تیمز و پرز  ،در  برخی از کشور های جهان گفت: بر اساس این تحقیقات ،  چندین عامل در موفقیت دانش آموزان در این آزمون ها  موثر بوده که از همه  عوامل ، عامل  مدیر موثر تر است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مدیر با ایجاد انگیزه برای معلمین و راهبری  فرایند آموزشی  می تواند معلمین را در مسیر رشد و بالندگی قرار دهد .

وی با تاکید بر لزوم صیانت از استعداد های دانش آموزان  افزود:  هیچ چیز با اهمیت تر از دانش آموز نیست  و فلسفه وجودی همه ما خدمت به دانش آموزان است و در این مسیر باید نسبت به توانمند سازی خود اقدام کنیم. 

دیمه ور در بخش دیگری از سخنان خود ،  با اشاره به مشکل تکرار پایه در دوره ابتدایی گفت:از راه های کاهش احتمال تکرار پایه  در دوره ابتدایی  می توان به لزوم  باز آموزی و توانمند سازی برخی از معلمین  اشاره کرد.

وی یکی دیگر از عوامل موثر در تکرار پایه را حضور دانش  آموزان  دیر آموز در کلاس های درس عادی و عدم رعایت نرم این کلاس ها  عنوان کرد و افزود : سالانه  حدود 35 هزار نفر دانش آموز دیر آموز وارد کلاس درس عادی  می شوند  که این دانش آموزان  به  توجه خاص  نیاز دارند .

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود :به ازای هر دانش آموز دیر آموز در کلاس درس عادی باید سه نفر از تراکم کلاس کاسته شود  تا زمینه توجه خاص معلم  به این  دانش آموزان فراهم شود.

وی نرم کلاس درس در دوره اول ابتدایی را  31 نفر و دوره دوم ابتدایی را نیز 34 نفر اعلام کرد و افزود: نرم کلاس درس عادی با حضور دانش اموزان دیر آموز 28 به  نفر کاهش می یابد  و در این نوع کلاس ها ، معلم به جهت لزوم توجه ویژه به اینگونه دانش آموزان  از فوق العاده ویژه ای برخوردار خواهد شد . 

دیمه ور در راستای رفع مشکل تکرار پایه گفت: والدین دانش آموزان پایه اول باید در تابستان  در دوره آموزشی شرکت کرده  و با فرایند آموزشی دوره ابتدایی آشنایی شوند 

وی گسترش پیش دبستانی را یکی دیگر از عوامل کنترل تکرار پایه عنوان کرد و افزود : در بودجه 95 به منظور  توسعه کمی و کیفی  پیش دبستانی ها  در مناطق محروم و دو زبانه  پیش بینی مستقلی انجام شده است. 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش   همچنین با اشاره به  فعالیت معلمین راهنما گفت:. به دلیل مورد قبول نبودن برخی از شرایط شغلی معلمین راهنما ، با موافقت سازمان مدیریت  مقرر شده تا امتیازات خاصی برای این گروه از همکاران  در نظر گرفته شود. 

وی گفت :هم اکنون اجازه انتصاب  30 هزار نفر  به عنوان معلم راهنما  در سطح کشور داده شده که باید از افراد توانمند و باتجربه که توانایی  راهبری آموزشی  داشته باشند  استفاده کرد. 

دیمه ور همچنین با اشاره به  ابلاغ اساس نامه مدارس عشایری توسط رییس جمهور گفت: در استان فارس که پیشران موضوعات تحول گرا ، بویژه در حوزه عشایر است، انتظار می رود  در ساماندهی  نیروی انسانی ، تخصیص منابع و  توجه به جامعه عشایری، این اساس نامه را مد نظر قرار دهند .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 67
  • آی پی دیروز : 764
  • بازدید امروز : 569
  • باردید دیروز : 5,471
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 6,642
  • بازدید ماه : 9,648
  • بازدید سال : 92,970
  • بازدید کلی : 3,793,544
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود