رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه در نظر داریم به جای کتاب، تبلت در اختیار دانشآموزان قرار دهیم، گفت: اعتباری معادل ۳ میلیارد تومان برای تهیه دارو،کاشت حلزون و تهیه سمعک برای دانشآموزان استثنایی اختصاص یافته است.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از تسنیم؛ مجید قدمی در آیین تجلیل از دانشآموزان استثنایی از اختصاص30 میلیارد ریال برای اقدامات حمایتی از دانشآموزان با نیازهای ویژه و استثنایی خبر داد و اظهار داشت: این اعتبار برای کمک به دانشآموزان با نیازهای ویژه و برای تهیه دارو، انجام عمل جراحی، کاشت حلزون، تهیه سمعک، واکر و ویلچر هزینه میشود.
وی افزود: با توجه به هزینه حدود یک میلیون و 500 هزار ریالی انتشار کتابهای درسی برخی دانشآموزان استثنایی، در نظر داریم که به جای کتاب، تبلت در اختیار این گروه از دانشآموزان قرار گیرد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از قطع برنامه ایاب و ذهاب رایگان دانشآموزان استثنایی به مدرسه در گذشته گفت: گامهای خوبی برای برقراری مجدد سرویس رایگان این گروه از دانشآموزان برداشته شده است.
قدمی ادامه داد: با وجود آن که دانشگاهها در ارتباط با دانشآموزان مبتلا به بیماری اوتیسم (اختلال رشدی در روابط اجتماعی) بیشتر در حوزه تشخیص این بیماری فعالیت داشتهاند، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بهرهگیری از نیروهای متخصص در حال تدوین کتاب این گروه از دانشآموزان و کتاب راهنمای معلمان آنهاست.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: ایران اسلامی امروز با بهره گیری از عقلانیت، اقتدار و دانش فرزندان خود، دشمن را در موضوع تحریم به عقب رانده است از این رو باید در دوران پسا تحریم با همدلی در مسیر ساختن ایران اسلامی و پیاده کردن اهداف نظام اسلامی بکوشیم و این امر مستلزم تربیت صحیح و اسلامی دانش آموزان است.