مدیرکل دفتر حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش از کار تجاری منع شده است و به همین دلیل فعلا مجوزی برای تاسیس چنین واحد هایی در املاک آموزش و پرورش نداریم.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فریدون واسعی در سومین نشست هم اندیشی مشاورین امور مجلس معاونت ها، سازمانها و ادارات کل آموزش پروش استان ها در اردوگاه باهنر در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا در مورد نحوه ایجاد واحد های تجاری در اراضی آموزش و پرورش اظهار کرد: آموزش و پرورش از کار تجاری منع شده است و فعلا جوازی برای تاسیس چنین واحد هایی در املاک آموزش و پرورش نداریم.
اهمیت تعامل مشاوران حقوقی با نمایندگان مجلس
وی با تاکید بر اهمیت تعامل مشاوران حقوقی فعال در آموزش و پرورش با نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: رابطین امور مجلس لازم است با قوانین و مقررات و حقوق اداری اشخاص از جمله موضوعات و انتظاراتی که مردم از نمایندگان مجلس دارند و به خاطر آن ها به آنها مراجعه می کنند آشنایی اجمالی داشته باشند.
آشنایی اجمالی با چه موضوعاتی
مدیرکل دفتر حقوقی وزارت آموزش و پرورش، نامحدود بودن مرخصی بدون حقوق برای مستخدمان دولت، راه های به کارگیری بازنشستگان، امکان حفظ رابطه اشخاص با صندوق های بازنشستگی در صورت اخراج، بازخرید و غیره را از جمله این موضوعاتی دانست که رابطین امور مجلس باید آشنایی اجمالی با آنها داشته باشند.
کمک گرفتن از نمایندگان مجلس برای حل مشکلات
وی با اشاره به اینکه رابطین مجلس در آموزش و پرورش می توانند از نمایندگان محترم مجلس در حل مشکلات آموزش و پرورش کمک بخواهند گفت: امروزه مشکلاتی چون، محکومیت های متعدد در مراجع قضایی و دیوان عدالت اداری، برداشت از حساب های آموزش و پرورش سبب بروز مشکلات دیگری شده است.
نقش مهم نمایندگان مجلس
واسعی ادامه داد: به مدافعات آموزش و پرورش و قوانین و مقررات به درستی توجه نمی شود؛ بنابراین نقش نمایندگان می تواند در حل این معضل موثر باشد یا اجرای قوانینی که مساعد است به حال آموزش و پرورش مثل قانون شوراها، قانون اهداف و وظایف آموزش و پرورش و تکلیف شهرداری ها در قوانین متعدد مثل قانون شهرداری ها و قانون شوراها... می توانیم از نمایندگان کمک بگیریم.
مدیرکل دفتر حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: علاوه بر کمک هایی که در بالا گفتم، می توانیم خلاءهای قانونی آموزش و پرورش را شناسایی و از نمایندگان مجلس تصویب قوانین لازم را بخواهیم.
وی ادامه داد:یکی دیگر از کارهایی که می توانیم با کمک نمایندگان مجلس انجام دهیم این است که قوانین قبلی را بررسی و مورد نقد علمی قرار دهیم و تبعات و ایرادات آن ها را منتقل کنیم،مثل قانون تعیین تکلیف حق التدریسی ها که از سال 88 تاکنون بیش از 6 مرتبه اصلاح و الحاق داشته است.