مشاور اجرایی معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش گفت: با توجه به سند تحول بنیادین و راهكار 20 این سند و با نگاه اقتصادی مسئولین، تاکنون بیش از 140 زمینه برای کسب منابع دیگر در آموزش و پرورش احصا شده است.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ منصور مجاوری، اظهار کرد: از اواسط سال 92، حدود 140 فرصت اقتصادی را در آموزش و پرورش که مغفول مانده بود، احصا و در كمیته ای با حضور معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش مطرح کردم؛ هم اكنون تعدادی از آنها در حال مطالعه و یا اجرا است. البته بخشی از آنها نیاز به برخی هماهنگی های بین دستگاهی دارد كه همكاران مشغول هستند.
وی ادامه داد: با توجه به سند تحول بنیادین و راهكار 20 این سند و با نگاه اقتصادی مسئولین، تفکرات اقتصادی در معاونت ها جای باز خواهد کرد. در این راستا کمیته منابع مالی و درآمدی اقتصادی آموزش و پرورش و همچنین کمیته رفاهی تشکیل شده است كه علی رغم توجه به مسائل معیشتی و اقتصادی بحث اصلی آموزش و پرورش به عنوان هدف اصلی مورد نظر قرار گیرد.
مشاور اجرایی معاونت توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش افزود: با برگزاری نشست هایی كارشناسی متعددی كه همكاران حوزه اداره كل تعاون و پشتیبانی با شرکت های بیمه داشتند، تلاش شد تا با شناسائی انواع بیمه ها و همچنین اهمیت بیمه به طریق دیگری به این بخش عظیم اقتصادی جامعه آموزش و پرورش نگاه داشته باشیم .
مجاوری با بیان اینکه بیمه معلم یكی از شركت های وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان و متعلق به فرهنگیان است، اشاره کرد: بیمه معلم در این امر پیش قدم شد و با برنامه ریزی مناسب و با توجه به پتانسیل بسیار زیادی كه در آموزش و پرورش وجود دارد بخش زیادی از امور بیمه ای را تحت پوشش خود قرار داد.