loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 489 سه شنبه 06 بهمن 1394 نظرات (0)

یک کارشناس مسائل خانواده در جمع زوج‌های دانشجو گفت: استراتژی زن و مرد در زندگی این است که زن در مرد حس اقتدار و مردانگی را تقویت کند و مرد در زن حس ظرافت، لطافت جذابیت و زنانه بودن را گسترش دهد.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از دانشجو؛ جلیل معماریانی امروز در جمع چهارمین و بزرگترین کاروان زوج‌های دانشجوی دانشگاه‌های فرهنگیان کشور در قالب طرح ملی همسفر تا بهشت در تالار صبای صداوسیمای مشهد، گفت: شناخت تفاوت‌های زن و مرد در زندگی زناشویی بسیار مهم است. 

وی ادامه داد: اصل تفاوت ذاتاً دارای جذابیت است؛ اما آسیب‌هایی نیز در آن وجود دارد که شاید این سئوال که چه می‌شود فردی که در دوران قبل از ازدواج در دانشگاه از فاصله 50 متری تشخیص می‌داد شما آرام هستید یا رنجیده‌اید پس از ازدواج در برابر ابراز نیاز شما پاسخ درستی نمی‌دهد گویی برایش دیگر اهمیتی ندارد؟. 

این کارشناس مسائل تربیتی با بیان این موضوع که در زندگی استراتژی اصلی خود را به عنوان زن و مرد بدانید تا پس از ازدواج کماکان برای همسر خود جذبه داشته باشید، تصریح کرد: استراتژی زن و مرد در زندگی این است که زن در مرد حس اقتدار و مردانگی را تقویت کند و مرد در زن حس ظرافت، لطافت جذابیت و زنانه بودن را گسترش دهد.

معماریانی ادامه داد: من به این موضوع کار ندارم که چه اتفاقی افتاده که امروز نقش زن و مرد در زندگی تا اندازه‌ای تداخل پیدا کرده است؛ اما مرد بدون اقتدار و زن بدون ظرافت و زنانگی، جذابیت‌های خود را در زندگی برای همسرانشان کمرنگ می‌کنند. 

زن حق ندارد اقتدار مرد را از میان ببرد 

وی با بیان این موضوع که زن حق ندارد اقتدار مرد را زیر سوال ببرد، افزود: زن نباید خود را در زندگی مقتدر و تصمیم گیرنده نشان دهد، بلکه باید در رفتار خود حتی اگر بنا است همان تصمیمی که او گرفته اجرایی شود به نوعی رفتار کند که گویی این مرد است که در نهایت انجام این کار را تائید و یا رد می‌کند. 

این مشاور خانواده زن و مرد را دارای اشکالاتی طبیعی دانست و گفت: گل با تمام زیبایی خود دارای خار و برآمدگی‌هایی است که شاید گاهی برای فرد ایجاد مشکل کند؛ اما باز هم گل به دلیل جمال و زیبایی که در وجود خود دارد برای شما دلنشین است. 

معماریانی افزود: زن نیز برای مرد باید مانند گل باشد علاوه بر جمال زن، گاه خارهایی در رفتار او دیده می‌شود که مرد نباید با دیدن خارهای گل، اصل گل را زیر سوال ببرد و اشکالاتش را به روی او بیاورد. 

زن گل است، نمی‌توان با زبان فریاد با او حرف زد 

وی ادامه داد: این حقیقت را مردان باور کنند که زن گل است، لطافت، ظرافت و احساس از صفات برجسته زن است، نمی‌توان با زن با زبان داد و فریاد حرف زد، نمی‌توان زن را شکست و او را تحقیر کرد زیرا زن مانند گل نیاز به دیده شدن، نوازش، بوییدن، بوسیدن و مراقبت از تمامی ناملایمات دارد.

این کارشناس مسائل تربیتی با بیان این نکته که اگر با زن این گونه رفتار شود او هرگز از زن بودن و شوهر داری برای مرد خود کم نخواهد گذاشت، گفت: در صورتی که زن را در زن بودن ببینید او مرد خود را مردانه حمایت می‌کند و این نکته بسیار مهم است که باید مورد توجه مردان قرار گیرد. 

معماریانی زن و مرد را در اصل و ریشه، قابلیت نظام ارشی و در حقوق انسانی با هم برابر دانست و خاطر نشان کرد: مرد و زن در برخی موارد مانند قوای جسمی مرد( تفاوت در راه رفتن زن و مرد)، ساختار ماهیچه(عظلات و ماهیچه زن و مرد)، شنوایی(زن قویتر است)، بویایی(زن دقیق تر است) دارای تفاوت‌های بارز هستند. 

وی ادامه داد: مهمترین تفاوت زن و مرد در سرعت و دقت است که مردان دارای سرعت در اعمال و رفتار خود هستند که موجب انجام کارها بدون دقت می‌شود و زنان دارای دقت بالایی هستند که موجب دقت در اعمال و کندی در انجام امور می‌شود. 

انتظار ایجاد سرعت در زنان و دقت در مردان را نداشته باشید 

این مشاور خانواده با انتقاد از زوجینی که انتظار سرعت در زن و دقت در مرد را دارند، گفت: زن نمی‌تواند مانند مرد سریع راه برود، سریع حاضر شود، سریع خرید کند، سریع تصمیم بگیرد، سریع آرام شود، سریع فراموش کند و یا با سرعت اقدام کند. 

معماریانی تصریح کرد: زن دارای دقت و نگاه جزئی گرایانه است او همه چیز را آن گونه که شما می‌بینید نظاره نمی‌کند برای او بیرون رفتن، آماده شدن، خرید کردن، تصمیم گرفتن و حتی رنجیدن و فراموش کردن دارای قواعد و نظام خاص خود می‌باشد. 

وی به توان زن در به حرف آوردن کودک خردسالش اشاره کرد و افزود: این ظرافت‌ها در زن دارای برکت و اهمیت است زیرا این ظرافت و دقت است که به زن توان بزرگ کردن، راه رفتن و حرف زدن یک کودک را می‌دهد در حالی که اگر بنا بود مرد این کار را انجام دهد مطمئناً کودک مانند ربات دستوری حرف می‌زد و راه رفتنش نیز با خدا بود.

زن باید به دلیل روانی حرف بزند 

این مشاور امور خانواده به نیاز زن به حرف زدن اشاره داشت و افزود: زن باید حرف بزند نه برای انتقال محتوا و یا موضوع بلکه خود حرف زدن از نظر روانی برای زن دارای اهمیت است، از این نظر مرد باید صبوری کرده و به حرف زن گوش دهد و فارغ از بی اهمیت و یا اهمیت دار بودن موضوع، او را در حرف زدن تائید کند. 

معماریانی تفاوت در احساسات را از دیگر تفاوت‌های موجود در زن دانست و افزود: زن در احساسات با مرد تفاوت دارد مرد موجودی خشن حتی در ابراز احساسات است و گاه می‌بینید محبت خود به زن را با رفتاری جسمی و دردآور نشان می‌دهد در حالی که زن در نشان دادن محبت خود به مرد مادرانه رفتار می‌کند.

وی ضمن انتقاد از زنانی که تلاش دارند شوهران خود را تربیت کنند، گفت: محبت مادرانه کردن به شوهر عیبی ندارد؛ اما رفتار مادرانه داشتن با شوهر اصلا خوب نیست زیرا مردی که بنا باشد شما او را تربیت کنید از دستان شما فرار خواهد کرد و اقتدارش شکسته خواهد شد. 

این کارشناس مسائل خانواده زن را در بینایی بسیار قوی تر از مرد دانست و به حس شنوایی زن اشاره داشت و افزود: مردان در صحبت کردن با زنان خود مراقب باشند زیرا زن خوب می‌شنود و به خوبی در ذهن می‌سپارد شاید شما امروز حرفی را پشت فرمان بزنید که زن چند ماه و یا چند سال بعد در تائید ناموجه بودن رفتار شما آن حرف را به روی شما بیاورد.

زنان مکر در زندگی را بیامورند 

معماریانی جملاتی مانند چقدر خواستنی شدی، چقدر به دل می نشینی و تا چه اندازه آرامش بخش هستی را از جملات مور د نیاز برای زن دانست و گفت: اکثر دعواهای زن و مرد به دلیل این است که حرفی را می‌زنند که به آن اعتقاد نداشته و در شرایط عصبی به زبان آوردند؛ اما پس از بیان همسرشان حاضر به هضم آن نمی‌شوند. 

وی با بیان این نکته که طرز بیان جملات در رفع مشکلات زندگی بسیار تاثیر گذار است، گفت: هنگامی که همسر شما در حال حرف زدن بی حد و اندازه است به او نگویید بس است دیگر حرف نزن بلکه بگویید هنگامی که لبانت بسته است چهره تو زیباتر به نظر می‌رسد.

این مشاور خانواده با بیان این نکته که اگر زن مکر را بلد باشد تمام مشکلات زندگی را حل خواهد کرد، گفت: خداوند در قرآن به مکر اشاره می‌کند و مکر خودش را در برابر بندگان ناسازش مثال می‌زند، زنان نیز اگر مکر را در زندگی بلد باشند می‌توانند با تحسین مردان خود، آن‌ها را پایبند به زندگی زیبای ساخته دست خود کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 654
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 3,522
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,124
  • بازدید ماه : 7,130
  • بازدید سال : 90,452
  • بازدید کلی : 3,791,026
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود