عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات با بیان اینکه زیرساختهای لازم برای آشنایی معلمان با شیوههای نوین آموزشی در کشور موجود است، تاکید کرد: برای آموزشهای ضمن خدمت باید از توان داخلی استفاده شود.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از خانه ملت؛ عباس مقتدایی ، درباره طرح اعزام برخی از معلمان به خارج از کشور برای یادگیری شیوههای جدی آموزشی از سوی وزرات آموزش و پرروش، گفت: آموزش و پرورش تاکنون برنامه دقیق و منسجمی برای چگونگی نحوه آموزش معلمان در خارج از کشور به مجلس ارائه نکرده و دراین باره با کمیسیونهای تخصصی در مجلس مشورت نشده؛ هر چند دانشآموزان ایرانی باید در خارج از کشور تحت تعلیم و تربیت قرار گیرند و ایران باید مدارسی در خارج از کشور داشته باشد اما نباید خلط مبحث شود و این دو مسئله را بیدلیل با هم تلفیق کرد.
تربیت معلمان نباید رنگ و بوی غربی بگیرد
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: توصیه کمیسیون آموزش مجلس به مدیران و مسئولان وزارت آموزش و پرورش این است که جهت بهرهگیری از تجربیات همه بخشهای نظام، مسائلی از این دست را با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در میان گذارند به ویژه که کمیتهای تحت عنوان «کمیته آموزش و پرورش» در کمیسیون آموزش وجود دارد.
وی افزود: آموزش و پرورش توجه داشته باشد که تربیت معلمان نباید رنگ و بوی غربی بگیرد؛ بلکه باید تعلیم به شیوه اسلامی و ایرانی مورد توجه قرار گیرد.
زیرساختهای لازم برای آشنایی معلمان با شیوههای نوین آموزشی در کشور موجود است
مقتدایی تاکید کرد: زیرساختهای لازم در کشور موجود است؛ بنابراین برای آموزشهای ضمن خدمت باید از توان داخلی استفاده کرد و اعزام معلمان به خارج از کشور برای فراگیری شیوههای جدید آموزشی با برنامه انجام شود و صرفا برای رسانهای کردن فعالیتها با برنامههای غیرتایید شده، هزینههای محدود وزراتخانه را به هدر ندهند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات در پایان، گفت: اجماعی که امروز مقامات و مسئولان کشور در اجرای سند تحول دارند یک اجماع کمنظیر است و توجه همه بزرگان کشور به امر تعلیم و تربیت را به خود جلب کرده که یک مزیت بزرگ محسوب میشود؛ امید است بتوان از این مزیت و اجماع در کیفیتبخشی آموزش، در برنامه ششم توسعه حداکثر استفاده را داشت.
وزیر آموزش و پرورش چندی پیش، از تغییر شرایط آموزش و پرورش در دوره پساتحریم و گسترش اعزام معلمان به خارج از کشور برای آشنایی با نظامهای آموزشی دنیا و استفاده از تجربیات آنها در داخل کشور خبر داده بود.