loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 625 یکشنبه 20 دی 1394 نظرات (0)

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: درباره سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید بگویم مانند مُرکبی بوده که روی کاغذ باقی مانده است و متأسفانه انگیزه لازم برای اجرایی کردن آن نمی‌بینیم.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از فارس؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: گلایه‌هایی نسبت به مسائل آموزش و پرورش داریم.

وی افزود: یکی از گلایه‌ها عدم پرداخت سرانه مدارس است مثلاً در حوزه محلات و دلیجان گزارشی داده‌اند که مدارسی به خاطر بدهی آب و برق با قطعی آن روبه‌رو شده‌اند و برای مدیر مدرسه امکان ندارد ملزومات آموزشی را تهیه کند، حال چطور می‌خواهیم کیفیت آموزشی را پیگیری کنیم.

حجت‌‌الاسلام والمسلین سلیمی افزود: پرداخت مطالبات بازنشستگان از گلایه‌های دیگر است؛ چرا که پرداخت مطالبات آنها با تأخیر انجام می‌شود؛ فرهنگی یک سال پیش بازنشسته شده است و حالا به بنده مراجعه کرده، اعلام می‌کند دخترش دم بخت بوده و جهیزیه می‌خواهد و با بُغض از دفتر بنده می‌رود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه بیمه درمان و طلایی فرهنگیان تبدیل به بیمه نقره‌ای و برنزی شده و الان نیز خاکستری شده است، گفت: معلوم است مسئولین چه کار می‌کنند؟ آنها باید بیایند شفاف توضیح دهند و ما در بحث مطالبات فرهنگیان به صورت جدی دغدغه داریم.

وی با اشاره به نحوه استخدام در آموزش و پرورش افزود: بسیاری از مدارس از کمبود معلم در رشته‌های خاص رنج می‌برند و بحث نیروی انسانی در آموزش و پرورش سازماندهی نشده است.

* آموزش و پرورش نباید اسیر مسائل جناحی شده است

حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمی تصریح کرد: بعضی از انتصاب‌های مدیریتی، انتصاب دقیقی نیست و مدیرانی که برای برخی شهرستان‌ها و استان‌ها انتخاب شده‌اند، بیشتر وجهه سیاسی دارند تا وجهه کاری؛ آموزش و پرورش نباید اسیر مسائل جناحی، سیاسی و درگیر مباحث انتخاباتی شود، متأسفانه گزارش‌هایی که از برخی شهرستان‌ها می‌رسد، گزارش خوبی نیست.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به تولید محتوا و اجرایی کردن سند تحول گفت: درباره سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید بگویم مانند مُرکبی بوده که روی کاغذ باقی مانده است و اکنون متأسفانه انگیزه لازم برای اجرایی کردن آن نمی‌بینیم.

وی اضافه کرد: در خصوص مجتمع‌های روستایی، سیاست یکسانی به کار گرفته نمی‌شود، یک روز آن را توسعه داده و یک روز جمع‌آوری می‌کنند و در برخی از روستاها با کمبود معلم مواجهیم؛ معلمی داریم که در روستا 6 پایه را تدریس می‌کند، در نتیجه مشخص است کیفیت آموزشی پایین می‌آید.

حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمی گفت: عدم عدالت آموزشی را می‌بینیم، در بعضی مدارس با شهریه 20 میلیونی، پول‌دارها و متمولین بیشتر سود می‌برند و در بعضی مدارس نیز دانش‌آموزان کفش ندارند تا به مدرسه بروند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد: بنده مدارسی رفته‌ام که دانش‌آموزان به خاطر فق،ر گرسنه به مدرسه می‌روند و در مقابل در بعضی مدارس سرویس‌های آنچنانی و رژیم غذایی وجود دارد، چه زمانی می‌خواهیم عدالت آموزشی را اجرایی کنیم و این دغدغه‌های ما برای مطرح کردن با وزیر آموزش و پرورش است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 675
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 3,952
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 4,554
  • بازدید ماه : 7,560
  • بازدید سال : 90,882
  • بازدید کلی : 3,791,456
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود