وزیر آموزش و پرورش در خصوص مطالبات فرهنگیان وبازنشستگان آموزش وپرورش گفت: برای ترمیم حقوق آنهایی که از یک حدی پایین تر هستند پیش بینی اعتبار شده که در لایحه بودجه به مجلس ارائه خواهد شد.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایسنا وپانا؛ علی اصغر فانی عصر پنجشنبه در نشست فرهنگیان و فرهیختگان تربت جام با وزیرآموزش و پرورش که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، نماینده و فرماندار شهرستان تربت جام و ائمه جمعه این شهرستان و سایر مسئولان در سالن تربیت شهرستان تربت جام برگزار گردید، افزود: حدود 10 سال پیش دو سوم فضاهای ما استاندارد نبودند که ظرف این 10 سال یکسوم استاندارد شدند.
وی ادامه داد: در حال حاضر یکسوم فضاهای آموزشی کشور استاندارد نیستند که در برنامه ششم توسعه با همکاری سازمان مدیریت در طول اجرای این برنامه تا سال 1399 استاندارد خواهند شد.
فانی در خصوص حقوق بازنشستگان عنوان کرد: در بودجه سال 95 برای ترمیم حقوق بازنشستگانی که از حداقل پایینتر هستند، اعتبار پیشبینی شده است و تقدیم مجلس خواهد شد. انشاءالله مسئله ترمیم حقوق بازنشتسگان در سال آینده به نتیجه خواهد رسید. همچنین 5100 میلیارد تومان اعتبار در بودجه سال 95 برای پاداش بازنشستگان در نظر گرفته شده است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به قانون مدیریت خدمات کشوری مبنیبر این که افزایش حقوق میبایست بر مبنای تورم باشد، بیان کرد: دولت تدبیر و امید این اقدام را انجام داده است و خلأیی که وجود دارد متعلق به دولتهای پیشین است.
وی در رابطه با طرح رتبهبندی گفت: در ششماهه دوم امسال، 1350 میلیارد تومان و برای سال آینده 3500 میلیارد تومان اعتبار برای طرح رتبهبندی تخصیص داده شده است.
فانی یکی از سیاستهای جدی این وزارتخانه را بحث بومیگزینی و بوم برای بوم عنوان کرد و افزود: دو سال است که این موضوع را اعلام کرده و عمل میکنیم که پذیرش در دانشگاه فرهنگیان از بوم برای بوم است؛ زیرا زمانی که نیرویی را از یک منطقه برای همان منطقه گزینش کنیم، تجربه معلم برای آن منطقه خواهد ماند.
وزیر آموزش و پرورش مبنای این وزارتخانه را سند تحول آموزش و پرورش بیان کرد و گفت: تدوین و تصویب این سند 10 سال طول کشید و در سال 93 نیز نقشه راه اجرایی آن آماده شد.
فانی گفت: میزان سودی که صندوق ذخیره فرهنگیان در دو سال اخیر این دولت کسب کرده است، از مجموع سود 17 سال گذشتهاش بیشتر بوده که نشاندهنده مدیریت صحیح آن است. صندوق ذخیره فرهنگیان صندوقی است که به جای معلمان و با اعتبارات معلمان سرمایهگذاری میکند و سودش نیز به خود معلمان بازمیگردد.
در بخش دیگری از این مراسم علی رستمی، فرماندار شهرستان تربت جام عنوان کرد: 57 درصد جمعیت این شهرستان در روستاها ساکن هستند که میبایست توجه به آموزش و پرورش روستایی در اولویتها باشد.
وی با اشاره به جمعیت 53 هزارنفری دانشآموزان و چهار هزار نفری فرهنگیان منطقه تربت جام و صالح آباد گفت: تربت جام جزء معدود شهرستانهایی است که در متوسطه اول و دوم نیز دونوبته است.
غلامرضا اسدللهی، نماینده مردم شهرستانهای تربت جام، تایباد و باخرز گفت: 40 درصد بناهای آموزشی ما عمر بالای 30 سال دارند و 56 درصد مدارس به صورت شیفتی اداره میشوند.
وی افزود: متاسفانه کمبودها زیاد است و علاوهبر مشکلات سختافزاری مشکل انگیزه و تجربه نیز در منطقه مشهود است. گاهاً حتی فرهنگیان بومی نیز انگیزهای برای ماندن ندارند.