loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 553 شنبه 05 دی 1394 نظرات (0)

رییس جمهوری، در پیامی به همایش ملی "آموزش ابتدایی و تجلیل از دکتر غلامحسین شکوهی" در بیرجند، آموزش و پرورش را کلید توسعه پایدار دانست و تاکید کرد: آموزش و پرورش کودک از تأثیرگذارترین عناصر در تربیت نیروی انسانی متعهد و فرهیخته است.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از ایسنا؛حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در این پیام که روز شنبه توسط وزیر آموزش و پرورش قرائت شد، اظهار کرد: پیشرفت و درخشش علمی کشور حاصل تلاش و همت فرهیختگانی هم چون استاد شکوهی است که در عرصه پرورش سرمایه‌های انسانی و بالندگی دانش تعلیم و تربیت در کشور نقش آفرین بوده‌اند.

متن پیام رییس جمهوری به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در فرهنگ دینی و ملی ما، آموزش و پرورش کودک، از تأثیرگذارترین عناصر در تربیت نیروی انسانی متعهد و فرهیخته است که می‌تواند افق‌های رشد و تعالی جامعه را فرا پیش کشد. از این منظر، آموزش و پرورش کلید توسعه پایدار بوده و آینده هر جامعه‌ای را می‌توان در سامان امروز آموزش و پرورش آن دید.

در منظومه بزرگ عوامل موثر در فرهنگ جامعه، مقطع ابتدایی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین مقاطع تحصیلی است و به جرأت می‌توان گفت هیچ یک از دوره‌های تحصیلی از چنین اهمیتی برخوردار نیست، چرا که اساس و شالوده شخصیت فکری و اجتماعی فرد، در آن بنیان نهاده می‌شود و جمله معروف و منسوب به حضرت علی (ع) که: «آموزش به کودک، چون نقش بر سنگ است»، ریشه در اهمیت و جایگاه زیربنایی آن دارد.

برگزاری همایش ملی آموزش ابتدایی و تجلیل از چهره ماندگار تعلیم و تربیت کشور، آقای دکتر غلامحسین شکوهی که سالیان متمادی، متعهدانه و مسئولانه به پرورش فرزندان این مرز و بوم پرداخت و بر اهمیت کودک و آموزش دوره کودکی تأکید کرد، اقدامی شایسته و حرکت آفرین است.

امروز پیشرفت و درخشش علمی کشور حاصل تلاش و همت فرهیختگانی هم چون استاد شکوهی است که در عرصه پرورش سرمایه‌های انسانی و بالندگی دانش تعلیم و تربیت در کشور نقش آفرین بوده‌اند. امیدوارم منش و روش ایشان به عنوان معلمی صادق و تلاش‌گر، الگویی برای فرهنگیان و پژوهشگران این عرصه در جهت شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای علمی و فرهنگی کشور باشد.

اینجانب با ارج نهادن بر این اقدام شایسته، از زحمات ارزنده دست‌اندرکاران این همایش و از میزبانی مردم شریف بیرجند که همواره مهد پرورش اندیشمندان بوده‌اند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

بی‌گمان فردای روشن این سرزمین بزرگ با تلاش روزافزون پیشتازان عرصه علم و دانایی که آموزگاران خردورزی، تدبیر و امید هستند، رقم می‌خورد.

حسن روحانی

رییس جمهوری اسلامی ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 709
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 4,654
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 5,256
  • بازدید ماه : 8,262
  • بازدید سال : 91,584
  • بازدید کلی : 3,792,158
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود