دکتر ساکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان گفت: برای موفقیت درس پژوهی باید تعهد به فرهنگ نقد و پژوهش و یادگیری در میان معلمان نهادینه گردد .
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از دانشگاه فرهنگیان؛ دکتر ساکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان ضرورت پژوهش در حرفه معلمی، به جایگاه معلم پژوهنده در برنامه های درسی جدید دانشگاه اشاره نمودند که طی آن توانمند سازی پژوهشی دانشجومعلمان بطور جدی در دستور کار قرار گرفته است .
معاون پژوهشی دانشگاه با تاکید بر اهمیت اساسی شعار هفته پژوهش دانشگاه ، نیل به یک جامعه دانایی محور را بطور واقعی از طریق تربیت معلم پژوهش محور قابل تحقق دانستند .
ایشان با ذکر ریشه تاریخی درس پژوهی ،آموزش و یادگیری این رویکرد را آسان ، اما اجرای آن را بدلیل وابستگی مفروضاتش به بافت فرهنگی، دشوار عنوان نمودند .
دکتر ساکی بیان نمودند برای موفقیت درس پژوهی باید تعهد به فرهنگ نقد و پژوهش و یادگیری در میان معلمان نهادینه گردد . ایشان اثرات رویکردهای پژوهشی معلم محور را بسیار تاثیرگذارتر از پژوهشهای کلاسیک در فرایندهای یاددهی – یادگیری دانستند و تحول و تعالی در آموزش و پرورش را بمدد آنها ممکن دانستند.