مدیرعامل شرکت زاگرس از اعزام 10 هزار فرهنگی در قالب تورهای مختلف به مشهد مقدس خبر داد.
به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از پانا؛ سید شمس الدین انوار، درباره برنامه های اربعین حسینی شرکت زاگروس برای فرهنگیان، گفت: تورهایی در قالب گروه های 30 یا 40 نفره برای فرهنگیان به عتبات عالیات داریم که برای این افراد از طریق شرکت سما ویزا و بلیط تهیه می کنیم.
انوار ادامه داد: به دلیل اینکه از اول آذرماه اعزام به عتبات عالیات لغو شده است، تور خاصی نمی فرستیم و مکانی را برای اسکان مدنظر نداریم. این موضوع را در اختیار خود گروه ها گذاشته ایم زیرا شرکت زاگروس نمی تواند خدمات ارائه دهد.
رئیس شرکت زاگروس اضافه کرد: برای پیاده روی اربعین حسینی 25 نفر ثبت نام کرده ایم.
خدمت رسانی هتل های مشهد به فرهنگیان
انوار با اشاره به تورهای فرهنگیان به مشهد مقدس، گفت: برای دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده های آن ها هتل های خیابان امام رضا (ع) مشهد مقدس را آماده کرده ایم تا این تورها را سرویس و پوشش دهند.
وی تصریح کرد: تورهای دانش آموزی در قالب زمینی و ریلی با قیمت و هتل آپارتمان های مناسب درنظر گرفته شده است.تورهای فرهنگیان نیز در هتل های 5 ستاره برگزار می شود و با توجه به علاقه و میل فرهنگیان به صورت ریلی و هواپیمایی خواهد بود.
مدیرعامل شرکت زاگروس با اشاره به اینکه هدف گذاری ما برای 10 هزار فرهنگی است، افزود: خانواده های فرهنگیان می توانند به صورت نقد و اقساط از این تورها استفاده کنند.
وی تصریح کرد:این موضوع از هفته آینده شروع می شود و زمان خاصی ندارد.