loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 640 چهارشنبه 13 آبان 1394 نظرات (0)

دانش‌آموزان با فریاد هیهات من الذلة در راهپیمایی روز 13 آبان حضور یافتند تا با اعلام انزجار از استکبار اعلام کنند آمریکا همچون گذشته دشمن ایران است و برای آن استلال‌های مختلفی داشتند.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از تسنیم؛ امروز دانش‌آموز از دبستانی‌ تا دبیرستانی‌ همه در کنار هم مقابل لانه جاسوسی بودند تا یک بار دیگر با مشت‌های گره کرده و فریادهای برآورده از عمق وجود ثابت کنند که آمریکا برای ملت ایران حتی دانش‌آموزان این روزها همچنان غیرقابل اعتماد است.

13 آبان در تقویم کشور به منظور بزرگداشت یاد شهدای دانش‌آموز سال 1357 به نام روز دانش‌آموز نامگذاری شده است و در 13 آبان سال 1358 نیز دانشجویان پیرو خط امام سفارت آمریکا را تسخیر کردند و پس از آن بود که این مکان لانه جاسوسی نام گرفت؛ سال‌هاست که همزمان با روز 13 آبان هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعلام انزجار از سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ملت ایران در مقابل سفارت سابق این کشور در خیابان طالقانی تهران تجمع می‌کنند.

13 آبان امسال، در شرایطی که کشور به لحاظ دیپلماسی  در وضعیت خاصی قرار دارد با حضور پررنگ نسل چهارم انقلاب برگزار شد و فریادهای هیهات من الذله و مرگ بر آمریکا سر داده شد.

تشکل‌های مختلف دانش‌آموزی از جمله بسیج دانش آموزی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان و سازمان دانش‌آموزی حضور گسترده‌ای را در مراسم روز 13 آبان داشتند.

دانش آموزان عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی با ماکت موشک عماد به عنوان نماد قدرت هسته‌ای ایران در مراسم روز 13 آبان حضور داشتند.

** دانش آموزان باور دارند که آمریکا حرف حق نمی‌زند

سامان پارسین دانش‌آموزی که عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی است با تاکید بر اینکه ایران صرفاً در بحث هسته‌ای حاضر به مذاکره با آمریکا شده است، گفت: دانش‌آموزان باور دارند که آمریکا حرف حق نمی‌زند و به دنبال تضعیف ایران در بحث فناوری‌ و علمی است.

** آمریکا همچنان دشمن ایران

آمریکا همچنان دشمن ایران است این جمله را از اغلب دانش‌آموزان حاضر در این مراسم می‌توان شنید. شاید برایمان این سوال پیش بیاید که استدلال‌های نسل چهارم انقلاب چیست که آمریکا را دشمن اصلی ایران می‌داند، پاسخ این سوال را از دانش آموزان جویا شدیم.

** آمریکا دشمن ایران است چون...

زهرا شیرازی دانش‌آموز پایه هشتم می‌گوید: آمریکا دشمن ایران است چون سال‌هاست که در حال لطمه زدن به مردم ماست. جنگ تحمیلی، حمایت از گروهک منافین و حالا ترور دانشمندان ایرانی همگی حکایت از دشمنی آمریکا با ایران دارد. حضور در مراسم 13 آبان و اعلام انزجار از استکبار نشان می‌دهد که ملت ایران همچون گذشته بر مواضع خود ایستاده و تا زمانی که آمریکا سیاست خود را تغییر ندهد، مرگ بر آمریکا و اعلام انزجار خود از استکبار را سرخواهیم داد.

فاطمه مرادپور دانش‌آموز سال دوم دبیرستان عنوان می‌کند:‌ با حضور در مراسم 13 آبان اعلام می‌کنم که گوش به فرمان رهبرم هستم و آمریکا را همچنان دشمن ایران می‌دانم. بی اعتمادی ملت ایران به آمریکا دلایل مختلفی دارد. دلایلی همچون ترور دانمشندان ایرانی، تلاش برای متوقف کردن مسیر پیشرفت علمی و فناوری ایران و ...

دانش‌آموزان نیز بر این باورند که این روزها روش نفوذ دشمن در میان نسل جوان استفاده از ابزارهای فرهنگی است و جنگ نرم در کمین دانش‌آموزان امروزی است.

ساغر سادات اینانلو دانش آموز پایه نهم می‌گوید:‌ امروز دیگر دشمن با استفاده از سلاح به تسخیر کشورها نمی پردازد بلکه روش جنگ نرم و ابزارهای فرهنگی را به کار می‌برد. اینترنت، ماهواره باعث شده تا رفتارهای نسل امرز تغییر کند و آمریکا به دنبال آن است ارزش‌ها و فرهنگ نسل جوان کشور را مطابق با خواسته‌های خود شکل دهد تا نسل جوان به جای اعتقاد به ارزش‌های و اصول کشور خود طرفدار آمریکا و سیاست‌های او باشد.

یاسین محمدپور دانش‌آموز سال دوم دبیرستان عنوان می‌کند: آمریکای امروز همان آمریکای اوایل انقلاب و دوران جنگ است و هیچ تغییری نکرده است، آمریکا همان کشوری است که در دوران جنگ با حمایت از صدام هزاران نفر از مردم ایران را شهید کرد. نباید اراده خود را به دست آمریکایی‌ها بسپاریم و اجازه دهیم هر طور که می‌خواهند ما را بازی دهند.

همچنین امروز زنگ استکبارستیزی با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران نواخته شد و دانش‌آموزان در سراسر کشور شعار «مرگ بر آمریکا» را سر دادند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 486
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,555
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 2,157
  • بازدید ماه : 5,163
  • بازدید سال : 88,485
  • بازدید کلی : 3,789,059
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود