loading...
باشگاه دانشجومعلمان ایران
دانشجومعلم بازدید : 669 چهارشنبه 29 مهر 1394 نظرات (0)

مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه روزانه ۵۰ کاروان زمینی و هوایی به عتبات عالیات اعزام می شود، گفت: اعزام زائران در اربعین فقط با ویزا است وهفته آینده ثبت‌نام اصلی انجام می‌شود.

به گزارش باشگاه دانشجومعلمان ایران به نقل از مهر؛ محسن نظافتی گفت: در ایام عاشورا نیز همانند سایر روزهای سال روزانه ۵۰ کاروان در حدود دو هزار تا دو هزار و ۵۰۰ نفر زائر به صورت هوایی و زمینی به عتبات عالیات اعزام می شوند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ افزایشی در این روزها برای اعزام ها نداشته ایم گفت: به دلیل شرایط کشور عراق از لحاظ اسکان و ارائه خدمات افزایشی در اعزام زائران ایجاد نشده است و براساس پیش ثبت نام و ثبت نام هایی که از قبل صورت گرفته اعزام انجام می شود.

مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت در مورد ثبت نام های آینده نیز گفت: از ابتدای آذر ماه تا اواخر اسفند ماه مرحله بعد ثبت نام و اعزام ها است که تا هفته آینده تکلیف پیش ثبت نام آن مشخص می شود.

نظافتی همچنین در مورد اعزام زائران در ایام اربعین نیز اظهار داشت: به منظور ساماندهی و جلوگیری از آشفتگی اعزام زائران در پیاده روی اربعین از مدتی قبل پیش ثبت نام زائران در سامانه سماح انجام شده است که البته این پیش ثبت نام برای اسکان و حمل و نقل و تغذیه زائران نیست.

به گفته وی بیش از ۲۰ میلیون زائر در ایام اربعین به کربلا می روند به همین دلیل نمی توان برای تمامی آنها محلی برای اقامت در نظر گرفت و ارائه خدمات در این ایام به صورت مردمی انجام می شود.

مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه پیش ثبت نام ها فقط برای صدور ویزا و ساماندهی زمان اعزام زائران است، گفت: در حال حاضر در مرحله پیش ثبت نام هیچ هزینه ای از زائران دریافت نمی شود و هزینه ای که در آینده از آنها می گیریم فقط برای ویزا، خروجی و بیمه است.

نظافتی با تاکید بر اینکه دولت عراق تا این لحظه هزینه ویزا را همان ۴۰ دلار اعلام کرده، افزود: مذاکره وزارت امور خارجه با دولت عراق ادامه دارد و تا این لحظه آنها اعلام کردند که اعزام ها در اربعین فقط با ویزا انجام خواهد شد.

وی گفت: تاکنون ۳۵۰ هزار نفر در سامانه سما پیش ثبت نام کرده اند که ثبت نام اصلی از هفته آینده آغاز می شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانشگاه فرهنگیان یا به تعبیر قدیمی دانشگاه تربیت معلم، با دانشگاه های معمولی فرق دارد، علاوه بر امتیازات دیگر دانشگاه ها امتیاز تولید معلم، مخصوص این دانشگاه است ، به این دانشگاه خیلی باید اهمیت داد. مقام معظم رهبری ......................................................................................................... انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. ......................................................................................................... * برای نمایش بهتر قالب و مطالب وبلاگ از مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کروم استفاده نمایید.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3648
  • کل نظرات : 306
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 144
  • آی پی امروز : 757
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 5,391
  • باردید دیروز : 602
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 5,993
  • بازدید ماه : 8,999
  • بازدید سال : 92,321
  • بازدید کلی : 3,792,895
  • کدهای اختصاصی

    با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان در ایمیل خود مطلع شوید لطفا ایمیل خود را وارد کنید:

    بعد از عضویت ایمیلی برایتان ارسال می گردد حتما می بایستی آنرا تایید کنید تا عضویت شما فعال شود